Veliko priznanje za Luku Jovića: Ušao u najuži krug za igrača godine u Ligi Evrope!

Pored njega, kandidati su Eden Azar i Olivije Žiru

  • 2

Najskuplji srpski fudbaler Luka Jović našao se u užem izboru za najboljeg igrača Lige Evrope, zajedno sa Edenom Azarom i Olivijeom Žiruom, saopšteno je iz Evropske fudbalske unije (UEFA).

Azar i Žiru predvodili su Čelsi do trofeja, dok je Jović sa Ajntrahtom iz Frankfurta stigao do polufinala, gde je eliminisan upravo od londonskog kluba.

Jović i Azar su u međuvremenu postali saigrači u Realu i sledeće sezone igraće u Ligi šampiona, baš kao i Žiru u dresu "plavaca".

Jović je prošle sezone postigao 10 golova u dresu Ajntrahta, uz jednu asistenciju, dok je Žiru postigao 11 golova i imao 5 asistencija, pa statistički ima najbolji skor. Azar je na 8 mečeva postigao 2 gola i imao 2 asistencije.

Najbolji će biti proglašeni uoči žreba 29. i 30. avgusta.

VIDEO: Luka Jović se na srpskom jeziku predstavio Real Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joakim

    8. avgust 2019 | 20:14

    Sad vredjate Tudjmanovce oni su ga ocrnilu a Evropibbolje vidi nego ove frakcije JSD propale drzave.Luka Brate Srbine tako mlad ali si uspeo mi se ponosimo da tobom🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸😂👍❤️❤️🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA