≫ 

Milošević: Nemam ni srce ni dušu da prigovorim bilo šta, moralo je i to da se desi!

Trener crno-belih ne zameri toliko svojim igračima na primljenom golu

  • 3

Osmeh na licu posle pobede Partizana jasno govori da je Savo Milošević bio zadovoljan onim što su njegovi momci pružili protiv Malatije.

Pobeda od 3:1 je veliki zalog za revanš, ali je za Miloševiča bitnija igra koju su Partizanovi igrači prikazali.

- Uradili smo sve  što smo planirali pre utakmice osim da primimo gol. Opet, nemam srce ni dušu da prigovorim bilo šta. Moralo je i to da se desi, jer smo na četiri utakmice bili bez primljenog gola - rekao je Milošević i dodao:

- Pokazali smo da smo bolji, ostala je još jedna utakmica. Čeka nas pakao u Turskoj. Evidentno je da će oni morati da napadnu, a ja o brzini u fudbalu pričam otkako sam došao u Partizan pre pet meseci. Radili smo u skladu sa tim i kad je u pitanju dovođenje igrača i kad je u pitanju filozofija igre koju zastupam sa svojim stručnim štabom. Ovo je danas i rezultat naše brže igre, ali i individualne brzine igrača koji smo doveli. I ovo je tek početak. Najbolje tek predstoji

O Asanovom debiju, Milošević je rekao:

- Što se tiče Asana, nemoguće ga je pratiti iz drugog plana. To je neverovata brzina i mnogi će imati problema. Ima tu još da se radi, da bude efikasniji. Očekujem puno od njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nk

    9. avgust 2019 | 01:09

    Citam komentare nesvrstanih kako ovi Turci pojma nemaju ovo ono.A kako pojma nemaju kada ne moze da spane ni u 16 bivsi kapiten i najbolji igrac c.zvezde u poslednjih 20 godina Donald????

  • eto

    9. avgust 2019 | 01:04

    govorili su svasta za ilieva , bas sam gledo gostovanje njegovo prije nekoliko mislim na arenu da je bilo , kad realno pogledas i sta on kaze koliko su svi odjednom bili protiv njega on je pogodio gotovo svako pojacanje . Za sumu drvlje i kamenje evo on igra odlicno . Problem je bio samo trener tj djukic ,covjek bi od barse napravio ekipu za opstanak 100% igro bi katenaco . To mu je najveci promasaj ako je on biro djukica ali mislim ni da to nije . Milosevic svaka cast , bas mi se svidja igrace koje dovodi ,po meni samo zadnji vezni jos fali

  • Grobar

    9. avgust 2019 | 00:35

    Hvala Bogu konacno da vidim Ivanovica na klupi bre kakav on igrac za partizan bre vidi te samo pasove sad nema davljenja lopte a to Ivanovic radi znaci terajte ga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA