≫ 

Gundogan produžio ugovor sa Sitijem!

Nemački reprezentativac obavezao se na vernost Građanima još četiri godine

  • 0

Vezni fudbaler Mančester Sitija Ilkaj Gundogan produžio je ugovor sa i na Etihadu će ostati naredne četiri godine, potvrdio je prvak Engleske.

Nemački fudbaler pre produženja saradnje ušao je u poslednju godinu ugovora, ali su čelnici Sitija odlučili da osiguraju 28-godišnjeg igrača, koji je u klub stigao 2016. godine iz Borusije Dortmund.

- Veoma sam srećan. Privilegovan sam što radim sa ovim momcima i Pepom. Neverovatan osećaj je igrati tri godine u Sitiju i veoma sam zahvalan što imam priliku da nastavim. Nadam se da ćemo da doživmo još mnogo lepih trenutaka - rekao je Gundogan za klupski sajt.

U svojoj kariejri pored Sitija i Dortmunda, nastupao je i za Nirnberg.

Sa "Građanima" je osvojio dve titule u Premijer ligi, dva Liga kupa i jedan FA kup, dok je sa Borusijom jednom bio šampion Nemačke.

Premijer liga počinje večeras u 21.00, kad na Enfildu prvak Evrope Liverpul dočekuje povratnika Norič. Klopova ekipa je naravno apsolutni favorit s kvotom 1,15, a kvota da će slaviti uz bar tri gola ukupno (1&3+) je 1,43. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Norič.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA