J... vam mater ustašku! Paklen doček za Ultrase Zrinjskog u Švedskoj, uz zastavu Armije BiH (VIDEO)

Poznato je da navijači Zrinjskog iz Mostara imaju razmirice sa stanovnicima muslimanske veroispovesti u Bosni i Hercegovini, a potvrdu toga videli smo i u Švedskoj

  • 9
Navijači BiH Printskrin: Youtube/Balkanski Navijaci TV

Navijači iz Bosne i Hercegovine, očigledno oni koji žive u Švedskoj, napravili su paklen doček za navijače Zrinjskog iz Mostar.

Poznato je da u Mostaru vlada velika netrpeljivost između navijača Zrinjskog i Veleža, jer su jedni klub za koji navijaju Hrvati, a za drugi Bošnjaci.

Ultrasi Zrinjskog nisu dobrodošli ni na ostalim stadionima BiH, podsetimo, nedavno su imali žestok sukob u Sarajevu sa navijačima Željezničara, ali iznenađenje je bilo i to što su se i u Švedskoj pred meč protiv Malmea grupica Bošnjaka skupila da ih dočeka, a onda ih žestoko izvređala.

Vulgarni povici uz psovke mogli su da se čuju dok su oni prolazili autobusom, "Je... vam mater ustašku" glasno su vikali navijači koji su držali i zastavu Armije BiH tom prilikom.

Pogledajte video:

VIDEO: Brutalna tuča na derbiju! Izjednačenje nije smirilo Delije koje su potegle pesnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA