≫ 

Velike promene u sastavu Zvezde posle Kopenhagena: Debituje novo pojačanje, Tomane čeka šansu...

Crveno-beli dočekuju Mladost iz Lučana od 20.00, a trener kluba sa Marakane pripremio je brojne promene za startnih 11

  • 59
FK Crvena zvezda - FK Kopenhagen Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda od 20.00 na Marakani igra meč 4. kola Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana, a trener Vladan Milojević će "promešati" karte za ovaj duel, kako bi neki igrači spremniji dočekali revanš protiv Kopenhagena, koji je već u utorak u Danskoj.

Milan Borjan je siguran na golu, dok će odbrana pretrpeti najmanje promena u odnosu na meč protiv Kopenhagena. Jedina promena biće izostanak Rodića, koji je na meču protiv Danaca izašao iz igre zbog povrede, pa će ga protiv Mladosti odmeniti Žander, koji je bio standardan u prvenstvu na poslednjih nekoliko mečeva.

Na desnom beku ostaje Gobeljić, dok će štoperski tandem biti Milunović - Degenek, koji je dobro funkcionisao protiv šampiona Danske, iako su po prvi put zaigrali u tandemu.

Vezni red će pretrpeti najviše promena, a debi će imati Njegoš Petrović, najnovije pojačanje iz Rada. Dilema je samo ko će mu praviti društvo u veznom redu, Vulić ili Jovančić, koji je u padu forme u poslednje vreme.

Odmor će dobiti Kanjas i Marko Marin, na čijoj poziciji iza špica će biti Mirko Ivanić.

Njegoš Petrović Njegoš Petrović debituje dan nakon promocije na Marakani; Foto: Nikola Tomić

Takođe će Milojević rotirati i bekove, šansu od starta dobiće Veljko Simić i Milan Jevtović, dok će u napadu od starta početi Ričmond Boaći, kojem je neophodan rast samopouzdanja, jer je moguće da će on biti jedini špic Zvezde u Danskoj. Opravak Pavkova ide sjajno, ali je pitanje koliko će on biti u stanju da izdrži napore u Kopenhagenu, dok Tomane nije ni registrovan za duel protiv Danaca.

Upravo bi i Tomane trebalo da dobije šansu u nekom momentu meča protiv Mladosti, kako bi se lagano uveo u ritam za mečeve koji tek očekuju Zvezdu u nastavku prvenstva.

Dakle, startna postava koja bi trebalo da izađe na teren Marakane od 20.00 trebalo bi da izgleda ovako: Borjan, Gobeljić, Milunović, Degenek, Žander, Petrović, Vulić (Jovančić), Ivanić, Jevtović, Simić, Boaći

Iako su mislima verovatno već u Kopenhagenu, fudbaleri Zvezde ne bi smeli da dozvole kiks protiv lučanske Mladosti (20.00). Kvota da će pobediti večeras bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Crvena zvezda - Mladost Lučani.

VIDEO: Govor Degeneka koji je motivisao igrače pred revanš Kopenhagenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    9. avgust 2019 | 12:36

    A grobari su postali toliko jadni. Nakon njihove utakmice sa Turcima, imaju nekih 40-50 komentara, a pre utakmice Zvezde, samo njihovih komentara je bilo preko 50. Toliko su isfrustrirani, da vise prate Zvezdu nego Partizan. Prekinite da kukate, kad ste bili prvaci, drzava je bila sjajna, a sada ne valja. Smirite se i pratite vas klub. Vise mrzite Zvezdu nego sto volite vas Partizai.

  • Dokle ovako

    9. avgust 2019 | 13:56

    Zasto Pankov ne igra, uz Degeneka najbolji stoper lige? Samo kod nas pojacanja prolaze period adaptacije godinu dana. Partizan doveo Asanea u utorak vec u cervrtak im doneo plasman u poslednje kolo kvalifikacija. Kod nas nema mesta za klince a njima jedan od najboljih igraca dete od 16god. Nama je Joveljic sedeo na klupi u Frankfurtu prvi spic. I otpustiti skut sluzbu pod hitno. Kanjas nije pojacanje, Tomane povredjen, Zander igrac za Rad, Vozdovac, a ne za nas. Vulic, Jevtovic, Vukanovic uopste ne igraju. Kada ce bre vise Milojevic pokazati da ima onu stvar da bi uopste i bio trener Zvezde. Hocemo ofanzivni fudbal, necu da dolazim i gledam uspavanke vise. Veceras opet 1:0,i onda zatvaranje utakmice.

  • Angry

    9. avgust 2019 | 12:30

    Je l zna neko sta je sa Gajicem? Nemoguce da Gobeljic igra pre njega!?!? Decko nije fudbaler.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA