≫ 

Bajern dovodi napadača Intera: Klubovi se dogovorili, čeka se još samo igrač!

Ivan Perišić bi mogao da se preseli u Minhen ukoliko dogovori lična primanja sa Bavarcima

  • 0

Kako prenosi Gazeta delo Sport, Čelnici Bajerna i Intera su sve dogovorili oko transfera Ivana Perišića u Minhen. Ostaje samo da se još hrvatski reprezentativac dogovori sa klubom.

Bajern je ušao u problem pred sam kraj prlaznog roka. Dugo željeno pojačanje Leroj Sane se povredio na prvoj ovosezonskoj utkamici i očekuje ga duža pauza, jer su stradali ligamenti kolena.

Tako su Bavarci posle odlaska Robena i Riberija u velikom problemu na krilnim pozicijama.

Na tim pozicijama trener Niko Kovač ima Kingslija Komana, Serža Gnabrija i mladog Alfonsa Dejvisa.

Kako prenose mediji, u pitanju je pozajmica na godinu dana za koju je potrebno platiti između 3 i 5 miliona evra, dok će otkupna klauzula biti 30 miliona evra.

Pored Perišića, Bajern razmatra i dovođenje Tima Vernera iz Lajpciga, Hakima Zijeha iz Ajaksa i Stivena Bervijna iz PSV Ajndhovena.

Na početku nove sezone u francuskom prvenstvu igra se derbi Monako - Lion (20.45). Teško da će Kneževi ponoviti onako lošu prošlu sezonu, a kvota da će u novu krenuti pobedom je 2,95, dok je kvota na Lion 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Monako - Lion.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA