Samba na novi, evropski, način: Baloteli dogovorio sve sa Flamengom i očekuje ga ozbiljan novac

Ugovor će biti potpisan na dve godine

  • 1

Kako javlja Skaj Sport, samo detalji dele Marija Balotelija od dolaska u zemlju fudbala. Flamngo će za dvogodišnji ugovor Italijanu isplatiti čak 15 miliona evra.

Ne zna se tačno koliko će godišnje zarađivati, jer u suma od 15 miliona evra ulazi i bonus za potpis, koji verovatno neće biti mali pošto Baloteli dolazi kao slobodan igrač.

Kako navodi Skaj Sport, Italijan je već krenuo put Brazila gde ga očekuje samo finaliziranje detalja oko marketinških prava.

Ovim dolaskom Flamengo će stvoriti tandem nekadašnjih Interovih napadača, jer je deo tima Gabrijel Barbosa, poznatji kao Gabigol.

Do sada je bila praksa da gledamo dolaske Južnoamerikanaca u Evropu, mađutim, ovog leta smo videli atraktivnije transfere u suprotnom pravcu, Danijele de Rosi, Dani Alveš, Filipe Luis, Juanfran... i sad kao šlag na tortu Baloteli.

Nova dimenzija brazilskog fudbala može da počne.

Brazilci spremite se, dolazi vam Super Mario!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    10. avgust 2019 | 13:13

    Znaci da od njegovog fudbala vise nema nista. Kada vidi zgodne Brazilke nece se naigrati. On je zbog toga i otisao u Flamengo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA