≫ 

Završena je najmračnija epizoda u Nejmarovom životu: Svet mi se rušio, ostaje ožiljak...

Slavni fudbaler se oglasio pošto je sud u Brazilu odbacio optužbe za silovanje

  • 4

Laknulo je Nejmaru, sud u Brazilu je odbacio optužbe koje su ga teretile za silovanje posle čega je fudbaler Pari Sen Žermena osetio potrebu da se oglasi i kaže šta mu je "na srcu", sada kada je zvanično oslobođen optužbi.

Podsetimo, Brazilac je u maju u Parizu proveo noć sa manekenkom Nažili Trinidad, mesec dana posle pojavio se čak i video njih dvoje iz hotelske sobe, a sve to mu je ona "napakovala" u optužnici koja je i te kako uzdrmala život i karijeru slavnog fudbalera.

Sud je u petak, po nalogu policije, odbacio optužbe zbog nedostatka dokaza.

Istog dana Nejmar se putem svog instagrama obratio u emotivnoj poruci...

- Ovo je bila etapa u mom životu koju nikad neću zaboraviti iz mnogo razloga. Najviše zbog štete koju mi je prouzrokovala, i meni i mojoj porodici, kao i ljudima koji me zaista poznaju. Da budem iskren, ne mogu da kažem da sam srećan posle epiloga suđenja, samo mi je laknulo. Ovaj ožiljak će me uvek podsećati da ljudska bića mogu raditi dobre stvari, ali isto tako i one loše - napisao je Nejmar, i još dodao:

- Da, svet mi se rušio, dotakao sam dno. Ali, kao što je džiu-džicu legenda jednom rekla: dno je završetak svega, ali za nas je samo početak. Nadam se da ovo nije samo novi početak za mene, već za sve koji su propatili zbog lažne optužbe i, na kraju krajeva, za sve žene koje su bile žrtve takvog akta. Njima želim da budu jake, da se bore i da postignu sve što zaslužuju. Kao i uvek, hvala bogu na svemu - završio je Brazilac poruku ovim rečima.

Policija, inače, nije stavila tačku na ovaj slučaj, pošto se vodi istraga o tome da li je manekenka lažno optužila fudbalera, ali i protiv Nejmara - zbog toga što je, mimo zakona koji važe u Brazilu, objavio privatnu prepisku i fotografije dotične.

Nejmar, Trinidad Nažili, optužba za silovanje, hotelska soba Detalj iz sobe u kojoj su bili Nejmar i Nažili te večeri u Parizu Printskrin: Youtube/LacravTV

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja bre

    9. avgust 2019 | 19:39

    Danasnji fudbaleri kada spavaju sa zenskom moraju svedoka da imaju da im stoji inace su na.....li

  • Mara

    9. avgust 2019 | 18:32

    Kako su ove danesnje zene namazane😂😂😂

  • Uf f

    9. avgust 2019 | 18:02

    Kaako je ovaj dooobar. 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA