≫ 

Borjanov jubilej: Branio 100. put u dresu Zvezde, ali jedan meč nikada neće zaboraviti!

Golman crveno-beli ušao u klub igrača koji su odigrali trocifren broj mečeva za srpskog šampiona

  • 5
Milan Borjan

Foto: Marko Jovanović

Milan Borjan je protiv Mladosti iz Lučana odigrao svoj jubilarni 100. meč u dresu Crvene zvezde i po 53. put je uspeo da sačuva mrežu.

Crveno-beli su goste iz Lučana savladali sa 2:0, a Borjan je na početku drugog poluvremena odbranio jedan opasan šut kada je izvukao loptu ispod prečke.

- Bila je ovo zahtevna utakmica, igrali smo u promenjenom sastavu, a momci su pokazali još jednom da šef stručnog štaba može u svakom trenutku da računa na apsolutno svakog igrača. Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, pobedili smo što je najbitnije i to bez primljenog gola. Mnogo sam srećan i ponosan na svoju ekipu - poručio je Borjan, a potom se osvrnuo na jubilej:

 

- Zaista prelep jubilej u ovako velikom klubu. Velika je čast za mene što sam ušao u klub igrača koji su u Zvezdi odigrali trocifren broj mečeva. Posebno mi znači podatak da od sto utakmica nismo primili gol čak na 53. Moram da se zahvalim ekipi jer su i njihove zasluge za to jako velike. Radimo kao tim, već dve godine od kada sam ovde. Treba samo da nastavimo da pobeđujemo, kao što smo to radili i do sada i da primamo što manje golova - rekao je Borjan.

Zvezdin čuvar mreže istakao je i koja mu je od sto utakmica najdraža u dresu Zvezde.

- Bez sumnje to je meč protiv Krasnodara na Marakani. Emocije koje su tada su bile su neverovatne. To veče je nešto što ni danas ne možemo da opišemo. Svaka utakmica je lepa, ali ova će ipak ostati najdraža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    10. avgust 2019 | 16:16

    Verovatno finale kupa i 0-1,pozdravio te Ostoja

  • Danilo

    10. avgust 2019 | 18:38

    Golove niste primali protiv livadskih timova Srbije a cim ste igrali s Partizanom mreza je cijepana. O Evropi ne treba ni trositi rijeci s obzirom da ste primali u prosjeku tri gola po utakmici.

  • Nusknvp

    10. avgust 2019 | 19:54

    Dobio je "panenku" za poklon od Kopenhagena :) A bonus ce biti u revansu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA