≫ 

Istorijski trenutak na Kosovu, slavni Milan stigao u Prištinu na prijateljsku utakmicu (VIDEO)

Feronkeli će na stadionu "Fadilj Vokri" ugostiti višestrukog šampiona Evrope

  • 16
Foto: youtube/Albanian TV4

Sportska vest dana, nedelje, meseca, vrlo verovatno i godine na Kosovou je gostovanje slavnog Milana na teritoriju južne srpske pokrajine gde će, od 20.45 sati, odigrati prijateljsku utakmicu protiv šampiona samoproglašene države Kosova, Feronikelija.

Dolazak "rosonera" u Prištinu potvrđen je početkom prethodnog meseca, od tada se među ljubiteljima fudbala na Kosovu rasplamsala euforija, a redovi pred stadionom "Fadilj Vokri" najbolje svedoče o tome koliko interesovanje vlada da se na delu vidi višestruki evropski šampion.

Klub iz Glogovca osnovan je 1974. godine, takmiči se u najjačem rangu lige samoproglašene države Kosovo, tri puta je bio šampion Superlige, a poslednju titulu osvojio je u prošloj sezoni.

Odnedavno, prvi trener Feronikelija je crnogorski stručnjak i bivši igrač Partizana Dejan Vukićević, koji je zbog tog angažmana, prema sopstvenom priznanju, primio preteće poruke poslednjih dana.

Feronikeli je ove sezone krenuo od pretkola kvalifikacija za Ligu šampiona, eliminisan je već u prvoj rundi od Nju Seintsa, a ni na prvom stepeniku kvalifikacijama za Ligu Evrope nije imao više sreće - u dvomeču je poražen od Slovana.

Kao što i sami možete da vidite na slikama koje je objavio Milan na svojim društvenim mrežama, masa ljudi je dočekala "rosonere", uz koje su i legende kluba Franko Barezi i Daniele Masaro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    10. avgust 2019 | 17:53

    Da je Berluskoni jos uve vlasnik Milana, to se ne bi desilo. Posle ovoga, Milan dobija sponzora Pacolija, a ja cu iz sve snage navijati za Inter zbog ovoga

  • Realno😅

    10. avgust 2019 | 17:20

    Pripreme za početak prvenstva... Da se nadišete čistog Kosovskog vazduha i da se malo ozračite osiromašenim uranijumom...

  • JA

    10. avgust 2019 | 18:51

    OD DANAS MILAN VISE ZA MENE NEPOSTOJI FORZA INTER

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA