Kiks Partizana u Kruševcu! Napredak vodio 2 puta, Suma kao džoker iščupao bod! (VIDEO)

Žestok je bio duel u Kruševcu!

Fudbaleri Napretka bili su domaćini Partizanu u 4. kolu Superlige, a atraktivan meč završen je rezultatom 2:2!

Napredak je nosio sjajni Igor Ivanović, dao je dva gola, a Partizan je dva puta izjednačio. Prvo je Brežančić u 14. minutu anulirao pogodak iz 11, da bi zatim u 29. minutu Ivanović ponovo bio precizan.

Dugo se mučio Partizan, a kobno je bilo i što su Suma i Asano bili na klupi od početka. Reskiranje se treneru Miloševiću nije isplatilo, drugo poluvreme je počeo sa ovim tandemom, a Sejduba je postavio konačan rezultat.

Napredak je ovako došao do prvog boda u sezoni, Partizan je peti sa sedam bodova, uz meč manje od ostalih timova.

TOK MEČA, NAPREDAK - PARTIZAN 2:2

95. MINUT - Ređale su se nove šanse, ali ništa od pogotka crno-belih! Lazar Pavlović je imao možda i najbolju priliku, ali je previše igrača bilo u bloku. Lopta je otišla tik uz desnu stativu.

86. MINUT - Asano je proigrao Ožegovića, on je na 10-ak metara od gola promašio loptu i otvorio kontru Napretku. Nije to domaćin uspeo da iznese najbolje.

84. MINUT - Lazar Pavlović dobio je žuti karton za simuliranje penala. Sam je reakcijom pokazao da nema šta da prigovori, jeftin je to bio pokušaj, kontakt čak nije ni iznuđen, a sudija je bio preblizu.

83. MINUT - Sve su povučeniji Kruševljani, praktično se ne usuđuju više da izađu iz svojih 16 metara, rešeni su da sačuvaju barem bod.

77. MINUT - Ređaju se korneri Partizana, Napredak juri kontre, ali ne uspeva da dođe do opasne zone kao u prvom poluvremenu, crno-beli lakše uspevaju da preseku napade.

70. MINUT - Bilo je i koškanja, Miletić je dobio žuti karton, što je golman Napretka izazvao teatralnim padom.  Izvršena je i poslednja izmena u Partizanu, mladi Lazar Pavlović je ušao umesto Smiljanića.

65. MINUT - Suma je doneo izjednačenje, jedna dobra razmena pasova rezultirala je pogotkom!

61. MINUT - Prinudno je u Napretku Đorić zamenio Ožegovića, a Partizan je nastavio sa jalovim pritiskom, iznuđen je tek korner u 61. minutu, posle kog je Smiljanić tukao preko prečke.

55. MINUT - Nisu ništa posebno Asano i Suma doneli igri, a viđena je i intervencija nad Vujačićem, lekarska ekipa mu je zbog povrede glave stavila zavoj preko čela.

48. MINUT - Očekivano, Milošević je uveo Asana i Sumu, a na klupu su se preselili Stevanović i Ivanović.

POLUVREME - Partizan je zatajio posle sjajne evropske partije, verovatno će i Milošević sve karte baciti na Sumu i Asana u nastavku!

40. MINUT - Tošić je tukao iz slobodnjaka, zakačila je lopta živi zid i otišla u korner. Potom je bilo žešćeg koškanja u petercu, u  borbi za položaj pred golmanom. Onda je sevnula kontra u kojoj je samo sreća spasila Partizan! Ponovo je Ivanović šutirao.

37. MINUT - I dalje ima problem Partizan u kreaciji, a još jednom je Ivanović po desnoj strani zadavao glavobolje defanzivcima crno-belih. Što se Partizana tiče, sa distance je bilo nekoliko nedovoljno ozbiljnih udaraca.

30. MINUT - Novi gol Ivanovića! Posle centaršuta sa leve strane, Ivanović je bio najspretniji u srcu šesnaesterca.

26. MINUT - Partizan je krenuo u novu kontraofanzivu, Stevanović je izblokiran, potom je Vujačić loptu poslao na tribine sa ok0 20 metara.

20. MINUT - Sjajan meč za sada, otvoreno se igra, Napredak je imao novu vrhunsku šansu. Prošetao se kroz šesnaesterac Partizana Zec, nije samo imao snage za pogodak, proklizao je pri šutu, iako je prethodno nadmudrio Vujačića i Pavlovića.

14. MINUT - Sjajan pogodak Brežančića, protutnjao je po levoj strani i poslao loptu savršeno u suprotni donji ugao, 1:1! Prethodio je dupli pas sa Ožegovićem, kom su domaćini ostavili prostor za brzu reakciju.

11. MINUT - Sevnula je kontra, Partizan gubi! Zaspali su štoperi crno-belih, a to je iskoristio Ivanović, pobegao je čuvarima i ostatak pretvorio u rutinu!

9. MINUT - Pripretio je i Napredak iz polukontre po desnom krilu, Vladimir Stojković je sprečio šut istrčavanjem.

5. MINUT - Đorđe Ivanović je zadužen za ulogu pleja na startu duela, a crno-beli su tek posle jednog prekida pripretili, ali nedovoljno da bi Milošević morao da reaguje.

1. MINUT - Počeo je meč! Prethodio je minut ćutanja za legendu Partizana Fahrudina Jusufija, ali i Dejana Čurovića, čija je smrt u nedelju dodatno rastužila crno-bele.

UOČI MEČA:

Napredak je startovao sa tri poraza, Partizan u dve odigrane utakmice ima maksimalan učinak, a navijače je dodatno "zagrejao" trijumf nad Malatjom od 3:1 u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Partizan revanš igra u četvrtak u Turskoj, pa je ovo uvertira za taj duel. Važan će meč biti Miloševiću, pa je na klupi ostavio Sumu i Asana, adutima kojima veruje.

Napredak - Partizan 2:2

(Ivanović 11, 30 - Brežančić 14, Suma 65)

Stadion: Mladost Sudija: Zoran Široki Gledalaca: -

Napredak: Milošević, Spremo, Pajović, Milovanović, Ćuković, Ožegović (od 53. Đorić), Bjeloš, Eskić (od 72. Desančić), Zec, Ivanović, Pavićević

Partizan: Stojković, Miletić, Vujačić, Pavlović, Brežančić, Smiljanić, Zdjelar, Tošić, Stevanović (od 46. Asano), Ivanović (od 46. Suma), Ožegović

SUPERLIGA, 4. KOLO:

PETAK

Crvena zvezda - Mladost 2:0

SUBOTA

TSC - Čukarički 1:0

Javor - Mačva 3:1

Rad - Inđija 1:0

Radnički Niš - Voždovac 2:1

NEDELJA

Napredak - Partizan 2:2

20.00 Proleter - Spartak

20.00 Radnik - Vojvodina

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    11. avgust 2019 | 23:31

    Imate strašan tim pa odmarate igrače ,xaxaxaxa.Pa niste vi Zvezda da možete da odmarate igrače!

  • kole

    11. avgust 2019 | 20:48

    Da je sudjenje posteno vodio bi Napredak 3:1, ali vec je tragikomicno koliko perfidno sudije navlace za franjevce! Ako ostane 2:2 do 90-og produzice dok partizani ne daju gol, napredku nije sviran cist penal, pavlovicu nije dao zasluzeni karton, sramota!

  • 5%

    11. avgust 2019 | 23:16

    Pustite spornu situaciju, gde je trebalo da se svira penal za Napredak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA