Naša igra je bila sramotna i isključivi krivac sam ja! Savo besan posle remija u Kruševcu (VIDEO)

Oprečne reakcije trenera dve ekipe, Milošević krivi samo sebe

  • 89

Trener Partizana Savo Milošević bio je vrlo ljut na to kako je izgledala igra njegovog tima u Kruševcu i remiju 2:2 sa domaćim Napretkom u četvrtom kolu Superlige Srbije.

- Sve čestitke Napretku na igri, naša igra je bila sramotna i isključivi krivac sam ja. To je u najkraćem - rekao je trener Partizana za Arenu Sport.

Na pitanje da li je to posledica postavke na početku, Savo je bio vrlo koncizan.

- Nisu momci krivi, imaju pravo na jedan loš dan, ali ja danas preuzimam odgovornost jer je ovo bilo sramotno. Ali na moj račun - kaže Milošević i konstatuje da nije siguran hoće li remi u Kruševcu doneti nešto negativno u meču sa Malatijom.

- Videćemo - rekao je Milošević. Njegov kolega sa klupe Napretka Predrag Rogan smatra da je ovaj rezultat bio veoma povoljan s obzirom na formu Kruševljana do četvrtog kola.

- Sigurno u ovom trenutku da. Svesni smo gde smo bili pre ove utakmice. Igrati protiv partizana 2:2 a da nismo postigli gol u prvenstvu, a oni nisu primili... Sve čestitke momcima. I u najavi sam rekao da nećemo da pretimo Partizanu, ali sam insistirao od njih da budu hrabri i posvećeni, oni su to uradili i sve čestitke - rekao je trener Napretka.

On dodaje i da se uzdao u prostore između odbrambenih linija crno-belih jer Partizan igra "na lopti", a pohvalio je i svog igrača Igora Ivanovića, dvostrukog strelca za Napredak.

- Upravo ono što smo očekivali da će se pojavljivati neki prostori jer dominiraju u polju. Očekivali smo da ćemo imati te momente da ih ugrozimo. igor je talentovan igrač, ali treba vremena da se to pretoči u kvalitet - kazao je Rogan.

VIDEO - Šok za crno-bele, Napredak poveo protiv Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    11. avgust 2019 | 21:25

    А Напредак први бод узео против аутсајдера. Узео би сва 3, али не даде њихов пријатељ у црном..

  • Cubaka

    11. avgust 2019 | 21:39

    Evropski Partizan i japanskog jaguara carapani stavili u mali dzep, ali nisu mogli sudiju.

  • moi

    11. avgust 2019 | 22:42

    Očekujemo da se željko pantić obrati naciji! Za sve su krive sudije i zvezda ! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA