≫ 

Marselo od junaka do tragičara Reala: Roma slavila posle penala slavila na Olimpiku! (VIDEO)

Uzbudljiv meč i četiri gola u prvom poluvremenu

  • 2
Italy Soccer Roma Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida odigrali su nerešeno sa Romom 2:2 u meču odigranom u Italiji, a Roma je na kraju slavila posle pucanja penala sa 3:2. Tragičar meča bio je Marselo koji je u petoj seriji promašio jedanaesterac za gostujući tim.

Sva četiri gola tokom regularnih 90 minuta meča postignuta su u prvom poluvremenu, a u poslednjih desetak minuta tog dela igre padali su "rafalnom paljbom".

U drugom delu je priliku dobio i Luka Jović kada je na terenu zamenio Naća.

Real je poveo golom Marsela u 16. minutu, izjednačio je Dijego Peroti u 34. nakon dodavanja Nikola Zaniola u 34. minutu. Marselo je sjajno zalomio na levom boku, ušao ka sredini i šutirao u dalji ugao gola Rome.

Veliki deo zasluga za izjednačujući gol Rome imaju brze noge Zaniola. Mladi igrač Vučice je hitro istrčao po desnom krilu, po zemlji spustio loptu u sredinu za Perotija, koji je lagano pucao prema Lopezu.

Kazemiro je pet minuta kasnije ponovo doneo prednost Realu, da bi već u narednom napadu Džengiz Under uposlio Edina Džeka a bosansko-hercegovački fudbaler postavio konačan rezultat do penala.

U penal seriji su za Romu redom bili precizni Kolarov, Under, Antonući, Kristante i Spinazola, dok su za Real pogađali Kros, Isko, Bejl i Modrić pre nego što je Marselo od junaka postao tragičar meča za Madriđane.

Zanimljivo je da je u ovom meču zaigrao i spomenuti Geret Bejl oko koga već neko vreme traje problematična saga odlaska iz kluba zbog sukoba sa trenerom Reala Zinedinom Zidanom.

Bejl je u 61. minutu zamenio prvog špica Kraljevskog kluba Karima Benzemu.

VIDEO - Luka Jović se na srpskom jeziku predstavio Real Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lemi

    11. avgust 2019 | 22:22

    Nije mi jasno zašto ne objavljujete moje komentare....a nisu bezobraznog karaktera,nema psovki....evo npr. kako je igrao Luka Jović? Odavno niste napisali ništa o njemu, još od onog treninga kad je oduševio navijače.....inače navijači Reala nemaju često prilike da vide takve poteze....mislim na treningu

  • FANTOM

    12. avgust 2019 | 10:02

    E nek se i Luka upisao u strelce! Ali avaj ovaj se preziva Piceroti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA