≫ 

Milojević ima recept za uspeh u Kopenhagenu: Muški, hrabro, kako samo mi znamo!

Trener Zvezde, uprkos kadrovskim problemima, veruje u ekipu koja je poveo na revanš u Danskoj

  • 30

Pred Zvezdom je meč istine, revanš sa Kopenhagenom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener Vladan Milojević veruje da kod ovakvih izazova manje taktika, a više srce igraju ključnu ulogu.

Igrači srpskog prvaka doputovali su u Dansku bez Milana Pavkova i El Fardu Bena koji zbog povreda preskaču revanš, no po staroj paroli "koga nema, bez njega se može i mora", Zvezda sa mnogo optimizma gleda na sutrašnji meč.

- Kao što smo već rekli u Beogradu, sigurno da rezultat iz prve utakmice daje prednost Kopenhagenu zbog gola u gostima. U svakom slučaju, spremili smo se ovih dana između dve utakmice, da odigramo dobru, hrabru, mušku utakmicu, onako kako mi znamo da odigramo - najvljuje beskompromisan rat na terenu "Parkena" Zvezdin strateg.

VIDEO: Stadion Kopenhagena "Parken"

- Suvišno je da pričamo o procenama, šansama i tako dalje, ali Kopenhagen ima prednost, a mi 90 minuta da damo sve od sebe. Ono što ne treba ponavljati i pre ove utakmice, Kopenhagen jaka, dobra ekipa koja ima iskustvo igranja Lige evrope i Lige šampiona. Svesni smo da igramo protiv jakog i dobrog protivnika

Jedno od novinarskih pitanja za Milojevića bilo je da li je spremao penale?

- Generalno, na treninzima igrači šutiraju penale, nikad posebno nešto niasa insistirao da ekipa šutira penale. Jednostavno ne razmišljamo o tome, to je u domenu "ako dođe-dođe". U ovom trenutku nam fokus nije na tome.

 
 
 
View this post on Instagram
Poslednji trening fudbalera Crvene zvezde pred Kopenhagen!A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport) on

Sipao je pohvale Milojević na račun svog kolege Solbakena, u kome vidi najveću snagu rivala.

- Kopenghagen ima stil igre, i on je apsolutno vezan za trenera Solbakena koga svrstavam u red najboljih u Evropi zbog same činejnice da je sa malim prekidima u klubu. Godinama već gaje svoju igru, sistem, način rada i uopšte ne očekujem sutra nešto drugačije. Oni nisu ekipa koja se prilagođava protivniku. Ne znam koliko tu mi možemo da imao tajne, i mi i oni, koliko mogu da promene nešto. Mogu samo da promene igrače, ali ne i stil igre. Ne verujem da možemo jedan drugog da iznenadimo.

Koliko povrede otežavaju posao u pripremi utakmice i da li očekuje bolje suđenje, zanimalo je novinare da čuju od Milojevića.

- Na drugo pitanje ne želim da odgovaram, nije ni mesto ni vreme, a za prvo pitanje - čim nemate neke igrače zbog nekih povreda, sigurno da vam to otežava posao, ali to ne sme da bude alibi i izgovor za bilo šta. Verujem u igrače koji su krenuli na put tako da ćemo dati sve od sebe. Nije prijatno, ali citiraću neke od starijih kolega koji su umeli da kažu: najbolji igrač je zdrav igrač.

Teren nije u najboljem stanju, deluje prilično oštećeno...

- Mislim da je stanje ovako zbog toga što su verovtno oni imali trening pre nas, ali mislim da će teren biti dobar sutra.

VIDEO: Teren Kopenhagena dan pred utakmicu nije u najboljem stanju

(Izveštač Telegrafa iz Kopenhagena, Bojan Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лићми

    12. avgust 2019 | 19:41

    Од тебе тражим само да као лав се бориш. О ЗГАЗИ СВЕ ЗВЕДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ! 🔴⚪🔴⚪💪💪💪🦁🦁🦁

  • SrbskiBek

    12. avgust 2019 | 21:24

    "Ovi" opet na zvezdinim vestima !???? Ja reko posle "trpanja"od napretka bice neko vreme mirni!!?!..a oni navikli !!))....vise ih ne boli nista !?? Hahahaha..

  • yeste

    12. avgust 2019 | 20:39

    1:3 za miran prolaz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA