≫ 

Totalno "juventusovski": Eriksen bi u Torino mogao za džabe!

Igraču Totenhema ugovor ističe sledećeg leta

  • 1

Veliko interesovanje vlada za slučaj Kristijana Eriksena iz Totenhema. Pošto sjajni 27-godišnjak ne želi da produži ugovor Totenhem je hteo da ga proda i kao kupac se spominjao prvo Real Madrid, a pred kraj prelaznog roka na ostrvu i Mančester Junajted i Atletiko Madrid.

Sada se u trku za sjajnog Danca uključio i Juventus, ali za sledeće leto. Eriksenu ugovor ističe na kraju juna 2020. a uprava Totenhema muku muči šta uraditi sa jednim od najboljih igrača.

Pevci stoga ulaze u veliki problem jer bi mogli da ostanu bez ikakvog obeštećenja, što je "namirisao" Junvetus koji je poznat po odličnim dovođenjima igrača na isteku ugovora.

Aron Remzi i Adrijan Rabio su stigli ovog leta kao slobodni igrači a još su isto tako stizali Emre Džan, Dani Alveš, Sami Kedira, Kingsli Koman, Fernando Ljorente, Lusio, Pol Pogba...

Totenhem je doveo zamenu za Eriksena u vidu Đovani Lo Selsa, tako da je on slobodan da napusti klub.

Mauricio Poketino ne bi imao ništa protiv da Danac ostane, ali uprava kluba ima drugačiji stav, pa bi u celoj situaciji Juve najviše mogao da profitira, ukoliko mu se opet posreći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    13. avgust 2019 | 16:45

    Čitao sam Fergusonovu knjigu i sećam se dela-Hteo sam da dovedem Modrića-idealna zamena za Scholesa ali pregovaranje sa Tottenhamom je PAKAO...Odustao sam odmah,nisam želeo sa Levy-em (vlasnici Spursa) da pregovaram...Zbog toga im želim da im ode za dž...Pohlepni je...i

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA