Predsednik Malatije 3 puta pomenuo Alaha pred meč sa Partizanom, u 11 se vraćaju dvojica najboljih!

Giljerme i Tore igraju od prvog minuta protiv crno-belih

  • 7
Takuma Asano Foto: partizan.rs

Adil Gevrek, predsednik turske Malatije, obratio se navijačima tog kluba pred revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Partizana (četvrtak 19.00, RTS 1, Arena Sport 1).

Gevrke je u svom izlaganju na zvaničnom sajtu tog kluba čak četiri puta pomenuo Alaha za kog se nada da mu je volja da Malatija igra u narednoj rundi.

- Verujem da možemo da pobedimo sa 2:0 i verujemo u Alahovu volju. Važno je da prođemo dalje i za to će nam biti potrebna podrška naših navijača. Ako osetimo tu podršku, verujem da ćemo dati sve od sebe i ići dalje. Naravno, uz Alahovo dopuštenje - rekao je Gevrek i dodao:

- Do sada smo odrigrali samo tri utakmice i naš tim je iz dana u dan sve bolji i bolji .Mi ne predstavljamo samo Malatiju, nego i celu Tursku. I zato ćemo, uz Alahovo dopuštenje, na najlepši način prezentovati sve. Verujem da su se svi molili za nas.

Gokan Tore Foto: partizan.rs

Gevrek je dodao i to da su ciljevi Malatije za ovu sezonu da što dalje doguraju u Ligi Evrope, kao i da osvoje titulu šampiona u domaćem šampionatu.

Istovremeno, turski mediji javljaju d ase u startnih 11 Malatije vraćaju Giljerme i Gokan Tore. Podsetimo, njih dvojica su igrali u drugom poluvremenu u Humskoj, a Tore je stigao da pogodi i stativu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA