≫ 

Španci pišu: Real šalje Jovića na pozajmicu!

Nije Srbin ubedio Zidana da može odmah biti predator pred golom rivala

  • 53

Srpski napadač Luka Jović prolazi kroz trnovit početak u velikom Realu, nije najbolje krenulo po našeg igrača od kada je stigao među "kraljevsko bele", a takav neće biti od velike koristi Zidanu.

Pojedini španski mediji pišu da francuski trener već razmišlja o tome da Jovića pošalje na pozajmicu, i to tamo gde se oseća "kao riba u vodi" - u Ajntraht iz Frankfurta!

Ovu informaciju podelio je portal donbalon, uz konstataciju da će Madriđani "pogurati" transfer Jovića do kraja prelaznog roka budući da Zidan ne vidi u Joviću igrača koji može biti opasno oružje u njegovim rukama u narednoj sezoni.

- U ovom trenutku, utisak koji je ostavio Jović je uglavnom negativan. U prvim prijateljskim utakmicama bio je "zelen" i bezopasan po gol. Jedva da je učestvovao u igri i bio je potpuno nezapažen na terenu. On je bio "pik" Florentina Pereza lično, ali dosad nije ubedio Zidana, koji smatra da je plaćena previsoka cena za njega i da bi za sve najbolje bilo kada bi ga vratili u Ajntraht - piše u komentaru autor teksta u Donbalonu.

Iz svega navedenog Real ispituje opciju da Jovića vrati u klub u kojem je "eksplodirao" prethodne sezone kako bi imao minute i eventualno se vratio narednog leta kao još bolji i spremniji.

- Danas, ovakav Jović nije opcija za Zidanove probleme u napadu koji nastaju kada na terenu nije Karim Benzema. To nije ni Marijano Dijaz koga Zidan takođe želi da ustupi na pozajmicu ili proda - navodi se u tekstu.

Kao potencijalno pojačanje Reala koje bi moglo da zadovolji Zidana je iskusni urugvajski napadač Kristijan Stuani iza koga su dve vrhunske sezone u Đironi (65 utakmica - 40 golova), koja je ispala u Segundu.

Navodi se i to da bi Real za njegove usluge morao da plati sedam miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    13. avgust 2019 | 18:33

    Znao sam da nije klasa za Real (bar ne još). Po meni je preskočio jednu stepenicu, trebao je da ode u neki klub tipa Napoli, Inter itd. pa posle toga da vidi gde je i koliko može. Jedna dobra sezona u Frankfurtu nije garant uspeha za dalje. Kako god, nadam se da će pronaći dobru formu i pokazati šta zna.

  • goran..

    13. avgust 2019 | 18:28

    pa zar nije zidan vidio onaj postignuti gol na treningu 😂😂😂...da je momak dobar napadac to stoji,ali nije on za reala,barem jos ne,mozda u neko dogledno vrijeme...

  • Misko

    13. avgust 2019 | 20:53

    Dobar mu je Benzema koji od 20 sansi da 1 gol ili nijedan. Zidan bi redao samo svoje Francuze. Nemoze nijedan igrac za 2 utakmice pokazat nesto a igra po 20 minuta pa ni Jovic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA