Nismo znali da iskoristimo igrača više: Solbaken rezigniran posle poraza od Zvezde

Trener Kopenhagena je svestan da je njegov tima imao veliku šansu

  • 13
Stale Solbaken, Solbakken

Foto: Marko Jovanović

Trener Kopenhagena Stale Solbaken izjavio je da mu je teško pala eliminacija od Crvene zvezde, ali poručio da zbog toga nije kraj sveta.

- Jako teška utakmica, prokockali smo dosta šansi, posebno sa igračem više, dva-tri penala su promašena zbog lošeg terena. Šta da se radi, život ide dalje - rekao je Solbaken na konferenciji za medije.

Kako je naveo, njegov tim eliminisan je jer nije znao da iskoristi igrača više nakon isključrnja Nemanje Milunovića u 54. minutu. Samo minut ranije Aleksa Vukanović je pogodio mrežu domaćina i bio je u malom ofsajdu, pa je Kopenhagen zbog crvenog kartona bio u velikoj prednosti.

- Igrali smo dobro, sve dok nismo ostali sa igračem više. Posle toga je sve bilo slabije. Nismo znali to da iskoristimo - ocenio je Solbaken.

Zvezda će sada u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv švajcarskog Jang Bojsa. Prva utakmica tog dvomeča je u sredu 21. avgusta.

VIDEO - Gol Pankova i odbrana Borjana koji su odveli Zvezdu u plej-of Lige šampiona

(M.LJ / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    13. avgust 2019 | 23:59

    Jel' ovaj gospodin bio na ove dve utakmice, da je sudjenje bilo realno ne bi ni doslo do penala, u Bg nisu sutnuli u okvir gola ( ne racunam penal koji im je sudija poklonio ) a u Kopenhagenu ista situacija samo jedan sut do iskljucenja Milunovica.

  • Mićo

    13. avgust 2019 | 23:58

    Zasluzeno ste ispali!!!

  • Nenad

    13. avgust 2019 | 23:57

    Da li ce gospoda iz kopenhagena moci nocas da spava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA