≫ 

Partizan krenuo put Turske, Milošević ''preko noći'' korigovao spisak igrača za Malatiju (VIDEO)

Na spisak je naknadno ubačen Milan Smiljanić

  • 8
Savo Milošević Foto: partizan.rs

Fudbaleri Partizana putuju u sredu ujutru za Malatiju, gde ih u četvrtak veče (19.00, RTS 1, Arena Sport 1) očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv istoimenog kluba.

Nakon pobede u Beogradu od 3:1, trener crno-belih Savo Milošević očekuje mnogo ofanzivniju igru protivnika.

Što se tiče kadrovskih problema Miloševića muči samo status defanzivca Bojan Ostojića.

- Očekivanja su da sve prvo osposobimo. Ostao je još Ostoja (Bojan Ostojić), blizu je, trebalo bi da može, ako je sve ok. To je prva briga koju treba da prebrinemo.

Trener Partizana očekuje mnogo ofanzivnije izdanje Malatije u revanšu, ali Partizan će se dosta pitati.

- Očekujemo izuzetno tešku utkamicu, protiv ozbiljne ekipe, uopšte neće biti lako, ali smo pokazali da možemo sa njima. Dosta stvari, bez obzira na sve, će zavisiti od nas.

U domaćem šampionatu crno-beli su remizirali sa Napretkom u Kruševcu 2:2 po izuzetno teškom vremenu. Bilo je 35 stepeni a sada ih po prognozi očekuje čak 39.

- Ako ništa, barem smo adaptirani. Ali bez obzira na vreme biiće jako teško - kroz osmeh je prokomentarisao Milošević.

>>> Večeras u Istanbulu (21.00) se Liverpul i Čelsi bore za Superkup Evrope, a kako su Plavci otvorili sezonu, Liverpul je veliki favorit s kvotom 1,65. Ukoliko ipak verujete u Lampardov tim, kvota na Čelsi je čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Čelsi.

Dva gola kapitala nosi Partizan na revanš, lepa prednost a da li to može da bude i razlog za nepoželjno opuštanje? Trener Milošević kaže da je ubedljiva prednost iz prvog meča plod odlične igre Partizana i da protivnik može mnogo bolje.

- Očekujem da budu dosta ofanzivniji od onoga što su pokazali u Beogradu. Oni su pokazali i u Ljubjani da kada hoće i kada jure rezultat da mogu mnogo ofanzivnije da igraju tako da... u kojoj meri videćemo. Ne verujem da će ići ''grlom u jagode'', ali sigurno ofanzivnije nego u Beogradu.

- Svesni smo da Malatija može mnogo više, ako pomislimo na trenutak da će biti lako imaćemo veliki problem - upozorava Milošević.

Najveće opasnosti prete od odličnih Giljermea i Gokana Torea.

FK Partizan Foto: partizan.rs

- Stekli smo jasnu sliku, pre neki dan su ušli u drugom poluvremenu i napravili nam neke probleme. Mislim da su igrači svesni, pogotovo posle lošeg izdanja u Kruševcu, da bilo koje opuštanje može skupo da nas košta.

Na pitanje da li je za put poneo neku knjigu za čitanje Savo je dao zanimljiv odgovor.

- Previše je psihološkog pritiska da bi se bavio ozbiljnim temama.

Posle utakmice u Kruševcu SavoMilošević je rekao da preuzima odgovornost na sebe, upitan šta će to konkretno značiti za predstojeći meč kroz osmeh je odgovorio:

- Za početak neću rotirati.

Inače, Milošević je u psolednji čas na spisak uvrstio Milana Smiljanića koji je ''preko noći'' upao u ekipu. Podsetimo, na prvobitnom spisku nije bio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kako bilo

    14. avgust 2019 | 10:10

    rezultat 3:1 uopste nije velika prednost... da je 3:0 bilo pa da kazes, al ovako turci dobiju 2:0 i cao... iskreno se nadam bar jednom golu partizana...

  • Čika Jova

    14. avgust 2019 | 09:51

    Idemo, Partizan, Zvezda, Srbija. Liga šampiona, liga Evrope, vratite staru slavu srpskom fudbalu.

  • Rade

    14. avgust 2019 | 09:38

    Ajmo Crnobeli, ajmo Savo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA