≫ 

Pomoćni trener Zvezde krstio igrače pred penale: Detalj iz Kopenhagena koji mnogi nisu videli VIDEO

Vlada Janković ništa nije prepustio slučaju

  • 15
Trener krsti igrace Printskrin: Twitter/ᴉʞɐdoɐN @PeroKameron

Jeste Ričmond Boaći molio Boga da pomogne Milanu Borjanu pred penal seriju, što je i sam golman potvrdio, ali nije bio jedini iz tabora Crvene zvezde koji je prizivao pomoć ''onog gore.''

Dok je napadač iz Gane završavao svoj pomenuti ''ritual'' sa Borjanom, kamera je iza njih uhvatila pomoćnog trenera crveno-belih Vladu Jankovića kako krsti igrače pred povratak na teren.

Kasnije će se ispostaviti da je Bog i te kako bio iz crveno-bele koji su nekoliko puta bili na pragu eliminacije tokom penala. Kao i uz Milana Borjana koji je odbranio tri penala.

Inače, Janković je poznat kao veliki vernik, kao i sam Vladan Miljević. Njih dvojica skoro svake godine, između dve sezone, idu u obilazak manastira. Ovog leta bili su u Hilandaru.

>>> Večeras u Istanbulu (21.00) se Liverpul i Čelsi bore za Superkup Evrope, a kako su Plavci otvorili sezonu, Liverpul je veliki favorit s kvotom 1,65. Ukoliko ipak verujete u Lampardov tim, kvota na Čelsi je čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Čelsi.

Vladan Milojević i Lazar Marković Foto: Twitter.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tiši

    14. avgust 2019 | 11:21

    Sutirali ko da nisu krsteni

  • Bg

    14. avgust 2019 | 11:18

    Mene interesuje da li je Tumbakovic gledao ovu utakmicu i da li ce gledati Partizan protiv Turaka. Ovde ima materijala za reprezentaciju. Igraju nam igraci iz kazahstanske lige, a ne igraju nasi!

  • 534

    14. avgust 2019 | 12:03

    Pola Zvezde može da igra u Patriotsima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA