≫ 

Savo je i dalje "jak" na lopti, na trening u Turskoj izašao je sa "lepkom" na kopačkama (VIDEO)

Milošević demonstrirao deo umeća na treningu Partizana u Malatiji

  • 3

Savo Milošević je preorodio Partizan od dolaska na klupu crno-belih. Bilo je skeptika koji nisu verovali da bivši napadač državnog tima ima kapaciteta da pokrene "Parni valjak", ali se upravo to desilo - crno-beli ponovo igraju poletno, lepršavo, efikasno i na rezultat.

Gostovanje Malatiji je dosad najveći izazov za Miloševićev tim i pravi test zrelosti koliko ova ekipa može, i da li je spremna da odigra važan meč u "vrućem" ambijentu, a tu je Savo da stvari postavi na svoje mesto.

Sećamo se, nije to bilo baš tako davno, Milošević je u svakoj ekipi za koju je igrao bio udarni napadački adut, a svoju napadačku viziju prenosi i na aktuelni tim. Umeo je Savo da zagorča život protivnicima veštinom sa loptom kakvu je i demonstrirao u pripremi treninga u Malatiji (video gore).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joakim

    14. avgust 2019 | 22:29

    HajdeSavo uleti drugo poluvreme pa pokazi ovim babama kako se igra fudbal

  • GP

    15. avgust 2019 | 14:03

    Ni rasne gace nam veceras nece pomoci. Gledati necu, jer sam posle one blamaze protiv Napretka rekao da Partizan necu vise gledati ni na tv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA