≫ 

Turci u gomili "jure" karte za Partizan: Sada je jasno da crno-bele čeka paklen ambijent (VIDEO)

Veliko interesovanje navijača Malatije vlada za revanš utakmicu sa beogradskim klubom

  • 13

Navijači Malatije biće, po svemu sudeći, "12. igrač" svoje ekipe protiv Partzana u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope (prvi meč 3:1 za crno-bele).

To se može zaključiti na osnovu prizora koji nas je sačekao u jednom gradskom parku: redovi navijača za karte koje se prodaju na improvizovanoj biletarnici.

Foto: Telegraf.rs

Više desetina pristalica lokalnog kluba se tiskalo da dođe do dragocenog parčeta hartije, pa je jasno i na osnovu ovog detalja, da crno-bele čeka pritisak ispunjenih tribina.

Cene ulaznica su i za srpske standarde vrlo pristupačne - najskuplja karta je 13 evra, a najjeftinija 4 evra.

Foto: Telegraf.rs

U obližnjem šopu, koji se nalazi tik uz mesto gde se prodaju karte, navijači se mogu počastiti svim mogućim klupskim rekvizitima: majicama, šalovima i dresovima, i to takođe po vrlo popularnim cenama.

Na primer, dres Malatije (Makron) se može naći za 20 evra, majice za 10, polo majice za 12, a šalovi za pet evra!

Pa, ko voli neka izvoli.

Foto: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs

Partizan večeras (19.00) brani beogradskih 3:1 na vrućem (u svakom smislu) terenu u Anadoliji. Kvota na Turke je 2,35, na iks 3,35, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Malatija - Partizan

Otkako se vratio iz Izraela Sejduba Suma kod Sava Miloševića igra kao preporođen, a kvota da će Partizan večeras slaviti u Turskoj, uz njegov pogodak, je 10! Pogledajte sve kvote za specijalne igre na Malatija - Partizan

Ako prođe Malatiju, Partizan u plej-ofu verovatno očekuje duel s norveškim Moldeom, a kvota da će crno-beli igrati u takmičenju po grupama Lige Evrope je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Partizana u Evropi.

Lokalni list posvetio je celu naslovnu stranu utakmici sa Partizanom Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    15. avgust 2019 | 12:53

    12 igrac!??? Pa sta !!..partizan je ovde u publici imao i 12.i 13 i14 i 15.....29..igraca !!! Obzirom kolko je frakcija bilo !! Cirkus kolorado.

  • Nk

    15. avgust 2019 | 13:02

    Je li Terzo organizovao svoje junake da pomognu svojoj braci u Malatiji????Koliko su im poslali karata???Cekaju li ih besplatni sendvici i pivo kao kad im zvezdana igra????

  • Beogard

    15. avgust 2019 | 13:27

    Polako delije bice karata za sve!!!Aferim!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA