≫ 

Misteriozna smrt bivšeg mladog reprezentativca Nemačke: Požalio se da ga boli glava i samo se srušio

Uzrok smrti se i dalje istražuje

  • 0

Strašne vesti stižu iz Nemačke - bivši mladi reprezentativac te zemlje Janik Nonveler preminuo je pod čudnim okolnostima u utorak!

Nonveleru, koji je igra za sve selekcije Pancera do 18 godina, pozlilo je u subotu tokom posete roditeljima. Požalio se da ga boli glava, otac je krenuo da ga odvede u bolnicu, ali se Janik u međuvremenu srušio.

Helikopterom je prezevez u bolnicu u Homburg, ali se na kraju nije izvukao. Tamošnji mediji kažu - smrt pod nerazjašnjenim okolnostima! I dalje se istražuje šta je uzrok.

Nonveler je igrao za Kelerbah, a nastupao je još za drugi tim Kajzerslauterna Nirnberg, Karlsrue, Štutgart, Sarbriken, Švalbah, Titus i Rehling.

Zanimljivo, Nonveler je u mlađim kategorijama Štutgarta igrao sa Timom Vernerom, sadašnjim reprezentativcem Nemačke, i na 27 utakmica je dao 20 golova.

>>> Kreće Bundesliga - novu sezonu otvaraju Bajern i Herta (20.30). Bavarci su napravili dosta promena ovog leta, pre svega zbog odlaska Robena i Riberija, a kvota na keca uz dva do tri gola ukupno (1&2-3) je 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Herta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA