≫ 

Barseloni ne treba Nejmar, nema mesta u timu: Bivši as katalonske ekipe surovo iskren

Nejmarova budućnost je predmet višenedeljnih spekulacija, a pred Barselone kao novi potencijalni klub pominjan je i Real Madrid

  • 3

Bivši fudbaler Barselone Hristo Stoičkov izjavio je da je Brazilac Nejmar nije potreban katalonskom timu i da bi njegov dolazak "poremetio" svlačionicu.

Napadač Pari Sen Žermena je tokom leta konstantno povezivan sa povratkom na Kamp Nou, koji je napustio 2017. u rekordnom transferu od 222 miliona evra, a nekadašnji bugarski reprezentativac smatra da to ne bi bio dobar potez.

FK Barselona FK Selta - Lionel Mesi, Nejmar Foto: Tanjug/AP/Manu Fernandez

- Barseloni nije potreban Nejmar. Tamo nema mesta za njega, jer već imaju važne igrače kao što su Grizman, Suarez, Mesi i Dembele. Gde bi on igrao u tom timu? Bila bi to bomba u svlačionici. Ja ga lično ne želim ponovo u Barseloni - rekao je Stoičkov za američku TV stanicu Univižn.

Stoičkov, koji je sa Barselonom osvojio pet titula u La Ligi, smatra da katalonski klub ne može da izdvoji veliki novac za angažovanje Nejmara.

Foto: MN Press

VIDEO: Nejmar oduševio srpske klince i jednu navijačicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg Dex 1970

    16. avgust 2019 | 14:41

    Slažem se u potpunosti sa legendom, ali ne bih da uzmem u obzir samo napadačku poziciju, koju bi imao Nejmar u Barsi, već sam njegov karakter i ponašanje, kako na terenu, tako i van njega, jer svi smo videli kolika je prznica, koliko voli da provocira ne samo suparničke igrače, nego i svoje, tako da imajući sve to u vidu, bolje da se Barsa okrene ka tome da dovede jakog veznog igrača, jer je upravo to zadnje dve sezone ili tri, nedostajalo Barsi, a da ne govorim o odbrani. Takođe sam čuo da se sprema dovođenje Kilijana Mbapea, koji je sušta suprotnost po karakternim osobinama u odnosu na Nejmara, a pri tom je mlađi, brži, tehnički savršen, a i sam Messi ga priželjkuje kao svog naslednika i to bi bilo odlično po katalonski klub.

  • kosmos

    17. avgust 2019 | 18:11

    Bravo objektivno na komentaru sve kao neki fudbalski analiticari,kao da ih je murinjo pravio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA