≫ 

Prva napadačka opcija Jang Bojsa ne igra protiv Zvezde!

Marvin Špilman doživeo povredu na meču Kupa Švajcarske

  • 18
Marvin Špilman

Printskrin: Twitter

Jedno je od šest pojačanja Jang bojsa ovog leta Marvin Špilman, koji se u prethodne četiri utakmice nametnuo kao ozbiljna napadačka opcija, neće nastupiti na meču sa Zvezdom u plej ofu za Ligu šampiona. Prvi meč je u sredu 23. u Beogradu, a naredni 28. u Beogradu.

Sudeći prema prvim snimcima iz Karuža, gradića na krajnjem zapadu Švajcarske, ovaj 23-godišnjak neće nastupiti zbog povrede

Špilman, se teško povredio u 6. minutu 1.. kola nacionalnog Kupa Švajcarske, kada ga je nespretni defanzivac trećeligaša Etoal Karuža startovao na njega.

 

Babakar Dija iz Kameruna oborio je Špilmana sa leđa i pao mu preko kolena, nakon čega je krilni napadač Jang bojsa iznet sa terena. Pauza na "Stad de la Fontenet" stadionu trajala je punih šest minuta, do trenutka kada je na teren istrčala njegova zamena, Kristijan Fašnaht.

Osim Špilmana, na meču sa Zvezdom neće igrati zbog povreda verovatno ni Miralem Sulejmani (30), Gijom Oro (36) i Mohamed Kamara (21), dok je četvrti Sandro Loper (22) dugo van terena zbog teške povrede ligamenata kolena.

VIDEO: Bakljada "delija" na neobično praznoj "Marakani"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Liga sampiona

    17. avgust 2019 | 12:03

    Pobedicemo ih u obe utakmice,ne moze im niko pomoci.Ni Uefa kojoj je sediste u Svajcarskoj nece im pomoci!!!ISvi ce biti zaprepasceni koliko je nas koji smo utorak u Bernu,oboricemo atmosveru iz Salzburga 🔴⚪🔴

  • Crvena zvezda 1991

    17. avgust 2019 | 11:43

    Ništa nisu pogrešili, bićemo domaćini u oba meča. 😁

  • Nbg

    17. avgust 2019 | 11:40

    Prvi je 21og a drugi 27 ne znam zasto još imam vašu aplikaciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA