≫ 

Završen posao: Partizan pustio Nikolića u Vojvodinu, ali dogovor ima nekoliko važnih stavki!

U dogovor uvrštena i stavka o otkupu, ali i mogućnost da crno-beli vrate igrača već u decembru ukoliko promene mišljenje.

  • 11

Najavili smo pre dva dana da se Nemanja Nikolić dogovorio sa Vojvodinom, ali da će poslednju reč u prelasku napadača u Novi Sad dati Partizan. To se danas i dogodilo, dva kluba su postigla konačan dogovor o jednogodišnjoj pozajmici igrača, koja će biti realizovana već u ponedeljak, saznaje Telegraf.

I ne samo pozajmica, u dogovor je uvrštena i otkupna klauzula i to u visini obeštećenja koje je Partizan pre godinu dana platio Spartaku za Nikolića – 350.000 evra. Ipak, crno-beli su se zaštitili još jednom stavkom, a to je mogućnost povratka igrača već u zimskom prelaznom roku, ukoliko dođe do promene okolnosti. Pomenuti detalj ugovora je u rukama kluba iz Humske i u tom slučaju se Novosađani ne pitaju puno.

Nenad Lalatović Lalatoviću ispunjena želja! Foto: Nikola Tomić

Takođe, dogovoreno je i da dva kluba u narednoj sezoni zajednički isplaćuju platu Nikoliću, koja iznosi oko 20.000 evra na mesečnom nivou. S tim da će Partizan morati uz dep zarade od prinadležnosti da “doplaćuje” i več postojeći dug prema napadaču (oko 50.000 evra) takođe uz platu – mesec za mesec.

Nikolića u ponedeljak ujutru očekuju lekarski pregledi u Novom Sadu, a u utorak će biti i zvanično promovisan kao fudbaler Vojvodine. Podsetimo, napadač je prošloga leta stigao u Humsku kao pojačanje iz Spartaka, ali ga je posle samo jedne sezone trener Savo Milošević, kao treći stručnjak za godinu u Humskoj, precrtao iz daljih planova.

Fudbaler je u protekloj takmičarskoj sezoni odigrao 36 mečeva za crno-bele, postigao osam golova i bio je najbolji asistent ekipe (deset asistencija). Ugovor sa Partizanom ga vezuje do 30. juna 2021. godine.

VIDEO - Savo Milošević: Treba li da se pravdam što smo prošli dalje?

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala

    17. avgust 2019 | 17:16

    Ocajan igrac arogantan bezobrazan i bez ikakvog talenta.

  • Fare

    17. avgust 2019 | 17:36

    Od takvih Lalat napravi igračine

  • Majo

    17. avgust 2019 | 16:53

    Gledajuci ga kao klinca u Spartaku mogao je da nasledi ibrahimovica,ali kako je poceo da igra Srem iz Jakova mu je sledeca destinacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA