≫ 

Mateo Garsija je Zvezdin: Crveno-beli završili pakleno pojačanje za Jang Bojs!

Argentinac ''prelomio'' u nedelju i igraće za srpskog šampiona

Mateo Garsija Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Crvena zvezda je napokon dobila novo pojačanje, pošto je dogovorila prelazak argentinskog fudbalera Matea Garsije iz Las Palmasa!

Garsija je rođen 1996. godine, a igra na poziciji krila.

- Pregovori su bili dugi i naporni ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača. Mateo Garsija je novi igrač Crvene zvezde. Potpisao je ugovor na četiri godine, a već danas popodne će biti na treningu, u sredu će biti u konkurenciji za najbolji tim. Dobili smo ono što smo dugo tražili, brzinu po boku, igrača koji je jak sa loptom i hrabar da preuzme odgovornost - kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Mateo Garsija Foto: crvenazvezdafk

Garsija će moći da bude registrovan za prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa, zbog čega je generalno i doveden.

Crveno-beli će Las Palmasu platiti 1.8 miliona za ovaj transfer, a podsetimo da je Telegraf prvi i najavio da će cena za Argentinca biti između 1.5 i dva miliona evra.

Garsija je u subotu stigao u Beorad na pregovore sa crveno-belima i imaće godišnju platu od pola miliona evra.

Mateo Garsija Printskrin: Youtube

Podsetimo, Argentinac je bio na meti Olimpijakosa koji je izgubio borbu sa Zvezdom. Grčki mediji su čak pisali da igrač hoće samo u Olimpijakos.

Garsija bi trebalo da bude zamena za El Fardu Bena koji će za dva miliona otići u Saudijsku Arabiju, ali će ostati na Marakani do kraja kvalifikacija.

VIDEO - Mitar Mrkela o odlasku Vujadina Savića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Outsider

    18. avgust 2019 | 14:59

    Hahahahahaha a u rupi ima jos najmanje 10 ovakvih koji su novinari najavljivali kao PAKLEN, BOMBA,CUDO OD IGRACA... a sad ih eno igraju za RADNICKI IZ NISA, Proleter iz slane bare, Surdulicu i Dinamo Vranje. IMA SE MNOZE SE!!!

  • Nk

    18. avgust 2019 | 13:40

    Ljubav od malih nogu i san da zaigra za c.zvezdu se napokon ostvario.Sveukupan transfer je oko 5 miliona eura ali ljubav je presudila.Olimpijakosu ga nisu dali za 3 miliona eura, bas me interesuje koliko je ljubav prema zvezdi kostala????

  • SrbskiBek

    18. avgust 2019 | 14:16

    Ako se ne pokaze dobro..na pozajmicu u kopenhagen ili tako neki manji klub !! TAKO SMO U MOGUCNOSTI !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA