≫ 

Molde se "trojkom" najavio u Humskoj, opasni Nigerijac dvostruki strelac

Naredni rival Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope stiže u Beograd kao lider u domaćem šampionatu

  • 7
MOLDE Foto: MN Press

Fudbaleri Moldea uspešno su završili posao u domaćem prvenstvu pred put u Beograd na megdan Partizanu u plej-ofu za Ligu Evrope, kao gosti su savladali tim iz donjeg dela tabele Rajnhajm 3:2, uz dva gola nigerijskog napadača Lekea Džejmsa.

Bio je ubitačan i snalažljiv u dve situacije pred golom domaćeg sastava strelac devet golova za Molde ove sezone, prvo je pogodio u 7, potom i u 48. minutu, kada je praktično i rešeno pitanje poednika.

U tom trenutku bilo je 3:1 zasastav Erlinga Moea, pa je pogodak Solbakena u 71. minutu bio samo utešni po Rajnhajm, ne i najava preokreta.

Strelac gola za Molde, pored Džejmsa, bio je Elingsen.

Ovim trijumfom Molde je povratio lidersku poziciju na tabeli norveškog prvenstva posle 18. kola, istina uz meč manje od prvog pratioca Bodo Glimta.

Protiv Rajnhajma, Molde je počeo meč u sastavu: Kraninks - Haraldseid, Gabrielsen, Foren, Skjelbrien Elingsen, Knutzon, Aursens, Sjelstad, Boli - Džejms, Mostrem. igrali su još: Omoijuanfo, Husain i Bjernbak.

Podsećamo da će prvi meč Partizana i Moldea biti odigran bez prisustva gledalaca posle kazne UEFA srpskom klubu zbog ispada navijača.

VIDEO: Ognjen Ožegović savladao odbranu Rada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza i Komina

    18. avgust 2019 | 21:23

    Gledao sam Aris - Molde, realan rezultat posle 90 minuta trebalo je da bude oko 6:0, pa i u produzetku Aris promasio 5 stopostotnih, Molde jednu svoju iskoristio. Molde klasicna domacinska ekipa, ali jedna stvar je bar kristalno jasna. Ako "mi" Partizan ne mozemo da prodjemo Molde i ne treba da igramo LE.

  • VALJAK

    18. avgust 2019 | 21:37

    ETO NASA UPRAVA I NJIHOVE VODJE, MITINGASI STA SU NAM URADILI. NEMA PUBLIKE. PA ZA KOGA SE IGRA, SMRADOVI. VI NISTE NIKAKVI NAVIJACI. VI STE BRUKA PARTIZANA, A TO VAM VAZURA I VUCELA OMOGUCUJE !! BITANGE !!BOLJE DA NIKAD NISTE NA STADIONU ! PROFITERI JADNI ! A TI VAZURO CUTIS ,GNJIDO !

  • IDEA zagreb ponos severa

    18. avgust 2019 | 20:26

    Ma dzaba im sve to kad oni ispadaju od Partizana. Ta prica je gotova toliko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA