Vlahovićev meč karijere za Fiorentinu, preokrenuo u 80. i 86. minutu za prolaz u Kupu!

Sjajan golgeterski učinak bivšeg napadača Partizana

  • 3
Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Fiorentine plasirali su se u četvrto kolo italijanskog Kupa, a za to mogu da zahvale srpskom napadaču Dušanu Vlahoviću, igraču preokreta za trijumf protiv Monce od 3:1.

Vlahović je ušao sa klupe u 74. minutu, u 80. je postigao prvi, a u 86. drugi gol, za preokret, koji je kompletirao Kijeza.

Za "ljubičaste" su od starta igrali Aleksa Terzić i Nikola Milenković, ali je tek Vlahović doneo prevagu konkretnim učinkom u napadu po ulasku u igru, za olakšanje navijača koji su se nagledali blamaža ekipe u prethodnoj sezoni.

Naredni rival Fiorentine biće Karpi ili Ćitadela.

Valja reći i to da je Viola odigrala prvi takmičarski meč posle 17 godina protiv Monce, a pamtiće ga bivši igrač Zvezde Aleksa Terzić koji je "uskočio" kao starter umesto Kristijana Biragija koga "sele" u inter.

Andrea Brigenti je golom šokirao "Artemio Franki" i doneo radost gostujućem klubu kojim upravljaju bivše gazde Milana Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani, a ekipu sa klupe vodi još jedan eks "rosoneri" Kristijan Broki.

Nastavak je doneo grčevite napore igrača Fiorentine da izjednače, navaljivali su i promašivali Kijeza, Boateng (poništen mu gol), a kada ništa nije davalo rezultat, Montela je ubacio Vlahovića, što mu je bio potez utakmice.

Baš kad su navijači Viole počeli da gube nadu u povoljan epilog, Vlahović je pogodio za 1:1, a koji minut kasnije i za potpuni preokret i oduševljenje na "Frankiju".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    18. avgust 2019 | 22:16

    Da mali ode u Frankfurt recimo koji daje šansu mladima,on bi zabio 15-20 golova...

  • I na Rajku j v m

    18. avgust 2019 | 22:34

    Partizanova škola...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA