≫ 

Gotovo je: Baloteli se vratio u Italiju!

Zbog velikog sujeverja gazde kluba saradnja nije ozvaničena još ranije

  • 1

Nakon tri sezone igranja u Francuskoj Mario Baloteli se vraća u Italiju. Kao slobodan igrač potpisao je trogodišnji ugovor sa novim prvoligašem Brešom.

Nisu baš blistavi dani iza popularnog "Super Marija". Sezona u Marseju je za zaborav. Na sreću ugovor je istekao pa je kao slobaodan igrač mogao da bira gde će.

Pričalo se da je blizu odlaska u Brazil ali se se ipak vratio u domovinu. Kako prenosi italijanski mediji ugvor je potpisan na tri sezone u kojima će Baloteli zaraditi ukupni 4,5 miliona evra, ako odradi ugvor do kraja.

- Mario se posle tri godine vraća u Italiju. Pokazao je odlučnost i entuzijazam u nameri da zaigra u Breši, gradu u kojem je odrastaonavodi se u saopštenju kluba.

Razlog odbijanja duplo veće ponude Flamenga (3 miliona evra po sezoni) jeste prvenstvo Evrope naredne godine i želja napadača da bude na oku selektoru Robertu Manćiniju.

Mario Baloteli

Foto: AP/Tanjug

Iako je sve bilo spremno za predstavjanje još u subotu, kako prenose italijanski medji, vlasnik kluba  Masimo Ćelina je zbog sujeverja pomerio sve za koji dan.

Naime, broj 17 je Ćelini nesrećan broj i zbog toga nije želeo da predstavi tog datuma najveće pojačanje kluba u poslednjih deset i više godina.

Navodi se da je Baloteli ugovor potpisao 16. avgusta i to 15 minuta pre ponoći, sve kako se ne bi ušlo u baksuznni 17.

Koliko je veliko sujeverje sadašnjeg gazde Breše a nekada Kaljarija i Lidsa goovori i podatak da u njegovim klubovima igrači ne smeju da nose dres sa tim brojem.

Na stadionu Kaljarija ne postoje sedišta sa brojem 17 već su to mesta 16b. Vrhunac je bio otkaz golmanu Lidsa jer je rođen 17. maja.

Pored Marseja i Nice u Francuskoj, 29-godišnji napadač je nastupao još i za Liverpul i Mančester Siti u Engelskoj, kao i za Inter i Milan u Italiji.

Breša se vraća u Seriju A nakon osam sezona kao šampion Serije B.

(Telegraf.es)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA