Zvezdi u Bernu sudi čovek koji je pokazao istorijski crveni karton (VIDEO)

UEFA za meč u Švajcarskoj odredila Denija Makelija

  • 17
Deni Makeli

Printskrin: Youtube

Holanski sudijski tim, na čelu sa Denijem Makelijem, deliće pravdu Crvenoj zvezdi u Bernu, u prvom meču plej-ofa Lige šampiona protiv Jang Bojsa (sreda, 21 čas, RTS 1, Arena Sport 1)!

UEFA je ovaj veoma važan meč dala perspektivnom sudiji koji je prethodne sezone sudio četvrtfinale Lige šampiona, a pomagaće mu Mario Diks i Hesel Stegstra.

Mikeli će ostati upamćen i po tome što je dao istorijski crveni karton posle asistencije VAR tehnologije 2016. godine na meču između Ajaksa i Viljema Drugog.

 

On je najpre pokazao žuti karton vezisti Viljema, da bi dobio signalizaciju iz VAR sobe posle koje je promenio odluku. Podsetimo, Holanđani su tada eksperimentisali sa VAR-om u okviru Kupa.

- U ovom slučaju video asistencija se pokazala veoma korisnom. Upitao sam De Bekela da li je sto posto siguran, a on je rekao da nema sumnji. Odluka je bila jasna - rekao je Makeli tada.

Inače, i u dvomeču između Jang Bojsa i Zvezde koristiće se VAR tehnologija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi10

    19. avgust 2019 | 12:55

    Holanđanin nam sudi protiv Švajcaraca, sve je jasno ovde. VAR nije potreban, jer se neće ni koristiti, hoće eventualno ako bude problematike da li je penal za Jang Bojs ili crveni karton za nas.

  • Cubaka

    19. avgust 2019 | 13:59

    Holandjanin, pa dobro on je jedan od retkih koji je ostao u sesiru, Litvanac ne moze jer smo dva puta izbacili Suduvu, Finac ne moze zbog Helsinkija, Danac zbog Kopenhagena, Rus zbog Krasnodara, Austrijanac zbog Salzburga, Nemac zbog Kelna, Englez zbog Liverpula, nije Uefi bilo lako da izabere, razumem ih.

  • tuki.czbg

    19. avgust 2019 | 12:53

    uvek ta holandija i taj Hag, lose po SRBE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA