≫ 

Nadrealan transfer: Dinamo dao 3 miliona drugom klubu iz Zagreba za supertalenta! (VIDEO)

Jak transfer za Lokomotivu!

  • 3
Luka Ivanušec

Foto: youtube.com

FK Dinamo Zagreb prilično je odrešio kesu za Luku Ivanušeca, 20-godišnjaka iz gradskog rivala Lokomotive!

Čak 3 miliona evra dao je Dinamo za drugi najveći transfer u klupskoj istoriji, reč je o mladom reprezentativcu Hrvatske, koji se dugo vremena nalazio na meti Modrih.

Lokomotiva se smatra nezvaničnom filijalom Dinama, pa ne čudi ovakav epilog, iako su zagrizli još Seltik i Olimpijakos.

- Ovo je logičan rasplet, budući da nije bilo nekih značajno većih ponuda od Dinamove. Konkretno, za Ivanušeca su bili zainteresovani vodeći grčki klubovi PAOK i Olimpijakos, zimus se javio i engleski drugoligaš Brentford. Ali Luka nije bio zainteresovan za odlazak u te sredine, a i te su ponude bile otprilike izdašne kao i Dinamova. Lukina želja za odlaskom u Dinamo je u celoj priči bila izuzetno važna i to nikako nismo mogli da zanemarimo.

- Posebno što sam i ja uveren da je takva odluka najbolja za njegov igrački razvoj. Stoga smo se lako dogovorili i nije bilo nikakvih prepreka za realizaciju transfera. Sve je odrađeno vrlo korektno, Dinamovi čelnici su bili veoma izdašni i prihvatili su sve naše zahteve - rekao je Lokomotivin direktor Božidar Šikić za Sportske novosti.

Dinamo je uspeo da završi Ivanušecov transfer na vreme i da ga naknadno licencira za mečeve sa Rozenborgom u plej-ofu za Ligu šampiona. Očekuje se da zameni Danija Olma, kog Dinamo ne može da zadrži, iako mu nudi odličnu sumu.  Očekuje se da Olm ode za 25-30 miliona evra.

VIDEO - Pčele se rojile oko korner zastavice a Brazilci ih sve divljački potrovali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA