≫ 

Partizanovo dete presrećno zbog debija i asistencije: Imam crno-beli DNK, ovo sam sanjao!

Lepe reči mladog Lakčevića

  • 1
Nikola Lakčević, FK Partizan, pripreme

Foto: Telegraf

Mladi fudbaler Partizana Nikola Lakčević posle debija za prvi tim u meču 5. kola Superlige protiv Rada 3:0 izjavio je da je bilo malo treme, ali da je uživao na terenu.

- Presrećan sam. Ja mnogo ne pokazujem emocije, ali zna se da o debiju u seniorskoj konkurenciji odnosno prvom timu Partizana sanja svaki dečak. Već u omladincima sam došao u Partizan i to je DNK koji se od malena ugrađuje u svakog od nas. Želim da se zahvalim stručnom štabu na ukazanoj šansi i što su u svakom trenutku verovali u mene - rekao je Lakčević za klupski sajt.

Krilni napadač je u prvom meču za seniorski tim Partizana bio asistent kod trećeg gola, a istakao je da imao tremu pred izlazak na stadion u Humskoj.

- Presrećan sam i zbog asistencije, nije moglo lepše. Bilo je pozitivne treme jer je velika čast nositi dres i igrati na travnatoj površini sa svim ovim momcima koji su okosnica prvog tima. Savetovali su me da se opustim, igram svoju igru i da se ničega ne plašim, sto sam nadam se i uradio - rekao je 19-godišnji fudbaler i osvrnuo se i na ostale mlade igrače.

- Što se tiče mojih mladih saigraca Fiće (Filip Stevanović), Kalabe (Strahinja Pavlović), Strahinje (Jovanović), Lakija (Lazar Pavlović), Ivana (Milosavljevića), Slobe (Slobodan Stanojlović)…Mi se dugo znamo i družimo i van terena, tako da naš odnos na terenu je samo posledica velikog drugarstva koje vlada među nama. Ako jedan dobije šansu, znači i da za drugog postoji prilika koja ce doći, a mi samo treba da je u tom momentu najbolje iskoristimo.

VIDEO - Mreža Rada se opet zatresla. Egzekutor za Partizan mlađani Filip Stevanović

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizanovac

    19. avgust 2019 | 21:58

    Odlican igrac! Na pripremama je bio odlican ali povredio se nazalost. Ima Partizan odlican tim ove godine. Videcemo kakav ce napadac biti umesto Ozegovica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA