≫ 

Zvezda objavila cene karata za Jang Bojs, vlasnici članske i sezonske imaju privilegiju!

Crveno-beli spremili karte pre prve utakmice

  • 24

FK Crvena zvezda odredio je cene karata za utakmicu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, koju klub igra protiv Jang Bojsa na stadionu „Rajko Mitić“ u utorak, 27. avgusta, u 21 čas.

Ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaće 800 dinara, za bočni deo istoka (sektori 1, 2, 6 i 7) 1.200 dinara, za centralni deo istočne tribine (sektori 3, 4 i 5) 1.800 dinara, a ista cena važiće i za sektore 1, 2, 6 i 7 na bočnom delu zapadne tribine. Za centralni deo zapada (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22) biće potrebno izdvojiti 2.000 dinara, za VIP zapad 3.000 dinara, VIP 1 i 2 5.000 dinara, kao i za VIP galeriju.

- Svi vlasnici sezonskih karata imaju pravo preče kupovine karata za svoja mesta za ovu utakmicu. Takođe, isto pravo će važiti i za sve ostale mečeve u UEFA takmičenjima u ovoj sezoni. Za ovaj revanš, važiće iste cene karata kao za slobodnu prodaju dok će klub odluku o popustima za utakmice grupne faze kao i daljeg takmičenja doneti blagovremeno. U sistemu prodaje karata napravljene su rezervacije na bazi podataka sa sezonskih karata i one će važiti od utorka 20. avgusta - saopštila je Zvezda.

Kupovinu rezervisanih karata moguće je izvršiti na dva načina počevši od 20. avgusta 2019.

Navijači Crvene zvezde, Delije

Foto: Marko Jovanović

- Na posebnom šalteru na blagajni stadiona „Rajko Mitić“ i putem interneta, na sajtu www.iticket.rs unošenjem podataka sa sezonske karte uz mogućnost štampe karte kod kuće bez potrebe za dolaskom na stadion. Napominjemo da se ovo pravilo ne odnosi na besplatne i karte izdate sponzorima kluba. Sa druge strane, svi vlasnici porodičnih sezonskih karata imaju rezervaciju za sva svoja mesta po standardnoj ceni karte - dodaje se.

Prodaja karata za utakmicu Crvena zvezda - Jang bojs odvijaće se u dve faze sa ciljem da se članstvu omogući da lakše dođe do karata za ovu utakmicu: prva faza će početi u utorak 20. avgusta i trajati 3 dana, zaključno sa četvrtkom 22. avgustom; tokom ove pretprodaje karte će na blagajni stadiona moći da kupe samo aktivni članovi kluba koji imaju pravo da kupe po jednu kartu za tribinu po izboru u skladu sa raspoloživošću u momentu kupovine.

Pogodnost važi za sve kategorije članstva uz napomenu da članovi iz kategorije Junior kartu mogu kupiti samo ukoliko istovremeno kartu kupuje i član iz kategorije Standard, odnosno punoletna osoba u skladu sa važećim zakonima. Članovi kluba moraju imati novu člansku kartu, sa grbom sa tri zvezdice - oni koji imaju plaćenu članarinu mogu karticu dobiti u Servisu za članstvo.

Marko Marin

Foto: Marko Jovanović

Imajući u vidu da za ovu utakmicu nema popusta za vlasnike sezonskih karata, kao dodatnu pogodnost svi vlasnici sezonskih karata će moći da kupe i još jednu dodatnu kartu pokazivanjem svoje članske karte na blagajni stadiona na šalterima predviđenim za prodaju karata članovima tokom pretprodaje, a radno vreme blagajni je od 10 do 18 časova.

Druga faza počinje od petka 23. avgusta 2019. i traje do same utakmice - u tom periodu prodaja karata je slobodna i odvija se na blagajni stadiona kao i preko interneta, na sajtu www.iticket.rs na kome će karte biti dostupne već u četvrtak 22. avgusta od 20 časova.

- Napominjemo da svi posetioci moraju imati važeću kartu nezavisno od uzrasta. Za kupovinu karte neophodan je važeći lični dokument. U fazi slobodne prodaje jedna osoba može kupiti maksimalno 4 karte - saopštila je Zvezda.

CENE

Sever: 800 dinara,

Jug: 800 dinara,

Istok Bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 1.200 dinara,

Istok Centar (sektori 3, 4 i 5): 1.800 dinara,

Zapad Bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 1.800 dinara,

Zapad Centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 2.000 dinara,

VIP Zapad: 3.000 dinara,

VIP 1: 5.000 dinara,

VIP 2: 5.000 dinara,

VIP Galerija: 5.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdas

    19. avgust 2019 | 16:22

    Kakvi indijanci, dodje mi da vratim propusnicu sada!

  • Baster

    19. avgust 2019 | 18:07

    Korektno. Ovo je spektakl i prilika da se pomogne klubu. Od ulaznica za našu ligu jedva se pokriju troškovi održavanja stadiona,a ovakvih utakmica imamo,možda,desetak godišnje i to ako prezimimo u Evropi. Svi tražimo pojačanja i dobru igru a neki već kukaju da je cena karata visoka. Sada je prilika da se odužimo voljenom klubu,zaslužuje.

  • Pedja26

    19. avgust 2019 | 18:20

    Pitanje za upravu?Zasto smo uzimali sezonske"da budemo prvi u redu kad kupujemo karte"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA