≫ 

Nišlije ne tolerišu defanzivu: Radnički smenio Simu Krunića!

Na Čairu su u potrazi za novim trenerom

  • 14
Simo Krunić

Foto: MN Press

Upravni odbor Fudbalskog kluba Radnički odlučio je da sporazumno raskine ugovor o saradnji sa stručnim štabom na čelu sa Simom Krunićem.

- Rukovodstvo Radničkog nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem prvenstvu, a pre svega konceptom igre koji nije u skladu sa tradicionalnom napadačkom igrom Radničkog. Takođe, klub je već ozbiljno pristupio pronalaženju odgovarajućeg kadrovskog rešenja koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim - navodi se u saopštenju Radničkog.

Više puta u prošlosti je istaknuto da rukovodstvo Radničkog zahteva od stručnog i igračkog kadra da na terenu u svakom trenutku iskažu maksimalno zalaganje na terenu i igraju na "gol više".

- Ukoliko nisu spremni da pokažu potrebne sposobnosti i kvalitete i na najbolji način odgovore ambicijama koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji, spremni smo da promenimo sve one koji nisu spremni da odgovore tim izazovima - zaključak je Radničkog iz Niša.

Klub sa Čaira bi uskoro trebalo da imenuje Krunićevog naslednika.

Da podsetimo, posle 5 odigranih kola Superlige Srbije, Radnički je na 5. mestu na tabeli sa 3 pobede, jednim porazom i jednim nerešenim rezultatom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

VIDEO Krunić posle eliminacije Radničkog iz Evrope: Izvinjavam se celoj Srbiji...

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA