≫ 

Bombastični Krunićevi naslednici: Radnički kontaktirao Đukića i Kosanovića!

Na Čairu žele iskusne stručnjake

  • 16
Radnički Niš

Foto: Nikola Jovanović, MN Press, Telegraf

Upravni odbor Fudbalskog kluba Radnički sporazumno je raskinuo ugovor sa trenerom Simom Krunićem, a njegovi mogući naslednici su Miroslav Đukić ili Milorad Kosanović. 

Kako prenosi Sportski žurnal, Nišlije spremaju "bombastično" rešenje koje bi dugoročno trebalo da stabilizuje igru Radničkog. pregovori se vode sa Đukićem koji je trenirao Partizan, Valensiju, Valjadolid, a bio je selektor A i mlade reprezentacije Srbije.

Takođe, jedan od kandidata je Milorad Kosanović sa kojim je uspostavljen kontakt.

- Narednih dana odlučićemo ko će mnogo bolje i uspešnije voditi Radnički u nasstavku sezone. Zahvalili smo se Kruniću i sporazumno raskinuli saradnju - rekao je za Žurnal Ivica Tončev, prvi čovek Nišlija.

Da podsetimo, posle 5 odigranih kola, Radnički niš je 5. na tabeli Superlige sa upisane 3 pobede, jednim remijem i jednim porazom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ncm

    20. avgust 2019 | 08:25

    Kosanovic je bas bomba, kladim se da ce on na kraju i biti zrener ali pre je petarda. Djukic imenom bomba, ali jadna im majka ako on dodje ni sidije im vise pomoci nece moci.

  • Dr.

    20. avgust 2019 | 07:45

    Lepo ja rekoh jos na pocetku kvalifikacija za LE. Najveci promasaj Radnickog je dovodjenje Krunica. Taj covek gde god da je radio, nikad nista nije uradio, skoro uvek je oteran.

  • Djuka dripac

    20. avgust 2019 | 08:21

    Mi smo radnicki i idemo po protivnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA