≫ 

Partizan računa na Izraelca protiv Moldea: Natho licenciran za duele sa Norvežanima

Operativci kluba iz Humske obezbedili papirologiju, pa će igrač biti u konkurenciji za evropska iskušenja

  • 19

Foto: MN Press

Bez obzira što je u Partizan stigao u ponedeljak i što ce sa ekipom odraditi tek tri treninga, a danas i zvanično biti promovisan kao kapitalno pojačanje, Bibras Natho će se naći u konkurenciji za tim u predstojećim kvalifikacionim mečevima za Ligu Evrope protiv Moldea.

Zahvaljujući brzom i efikasnom radu operativaca kluba iz Humske, još tokom jučerašnjeg dana je obezbedjen neophodan ITC sertifikat za Natha, a do kraja dana fudbaler će biti "dopisan" na spisak za plej-of mečeve Lige Evrope sa Norvežnima (četvrtak, 21.00). I to 24 časa pre krajnjeg roka za prijavu UEFA.

Natho je zapravo poslednji na listi prijavljenih i popuniće jedino preostalo mesto na A listi u timu Partizana za Molde. Što znači da bi, kao i u slučaju Takume Asana u minulom kolu sa Malatijomspor, mogao da dobije odredjenu rolu od trenera Sava Miloševića, iako nije uigran sa timom.

Licenciranjem Izraelca van spiska je ostao mladi napadač Petar Gigić, koga je klub iz Humske ostavio kao rezervnu opciju, u slučaju da pojačanje nije stiglo.

U nekoliko navrata trener Milošević je istakao da je Gigić mlad igrač, zalog za budućnost i da će pre nego što bude "gurnut u vatru" prvo biti pripremljen na pravi način.

VIDEO - Ognjen Ožegović savladao odbranu Rada

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lider

    20. avgust 2019 | 10:43

    Ajmo crno-beli ooo

  • 🔴🔵⚪

    20. avgust 2019 | 10:08

    I šta ćemo ako se kojim slučajem Sadik povredi jednog dana ko će u napadu da nam igra???

  • Johnny

    20. avgust 2019 | 12:18

    Bez dobrog napadaca dzabe sve. On mora doci ako cemo realno hteti neki rezultat. Ukljucujuci i prolaz u LE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA