≫ 

Tomane ide u Švajcarsku, Milojević iznenadio nekim imenima: Zvezda spremna za sudar sa Jang Bojsom!

"Odabrani" su na putu za Bern

  • 24
Tomane

Printskrin: Youtube/crvenazvezdafk

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu igraju protiv Jang Bojsa prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, a Vladan Milojević je odabrao sastav koji vodi u Švajcarsku.

Iznenađenje je mladi Veljko Nikolić, a pojačanje oko koga se klub iz Ljutice Bogdana preganjao sa Tondelom - Mendeš Tomane, takođe je na spisku.

Zvezda je u Kopenhagenu igrala bez nekoliko prvotimaca i ovog puta će jedan od njih - El Fardu Ben biti među putnicima, a očekivano nema povređenog Milana Pavkova.

Tu je i novajlija iz Rada Njegoš Petrović, a tek što je stigao u Beograd i zadužio dres, put Berna kreće i ofanzivac Mateo Garsija. Pogledajte kompletan spisak igrača koji idu na gostovanje Jang Bojsu:

Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Radovan Pankov, Milan Rodić, Santana Žander, Hose Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Mendeš Tomane, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći i Mateo Garsija.

Da podsetimo, prva utakmica se igra u Bernu u sredu 21. avgusta od 21 sat, dok se revanš naredne nedelje igra u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić".

LASK je iznenadio sve u prošlom kolu i lagano izbacio Bazel i sada ga čeka borba za ulazak u Ligu šampiona sa Brižom. Večeras (21.00) u Lincu kvota na domaće je 2,55, a na goste 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za LASK - Briž.

VIDEO - Novo pojačanje Zvezde predstavljeno na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ма

    20. avgust 2019 | 11:35

    Биће нерешено у Берну и наравно петарда на Мари??!!И господски улазак у ЛШ??!!Па изборимо после наставак у ЛЕ??!!

  • Гоги

    20. avgust 2019 | 11:58

    Крен'те и не жал'те живот свој!

  • Neki

    20. avgust 2019 | 11:27

    Zašto iznenadio,zato su ga i kupili,ne da sedi na klupi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA