≫ 

Srpski trener osumnjičen za silovanje čistačice u Africi: Pobegao u Srbiju da poseti bolesnu majku!

Navodno je srpski trener Milutin Sredojević pokušao da čistačicu u hotelu u Johanezburgu prisili na seks

  • 6
Milutin Sredojević

Printsrkrin: Youtube

Milutin Sredojević, srpski trener poznat širom "Crnog kontinenta", suočava s teškim optužbama iz Južne Afrike da je silovao ženu u hotelu! Tek nekoliko sati pošto je Sredojević obelodanio da napušta Orlando Pirate, ,,San- dej vorld" je objavio da je Mićo, kako ga zovu svi u Africi, pre desetak dana optužen za seksualno nasilje i da je to zapravo razlog njegove ostavke i napuštanja države na jugu kontinenta.

Navodno, kako je naveo taj južnoafrički list, Srbin je pokušao da čistačicu u hotelu u Johanezburgu prisili na seks. ,,Portparol policijske stanice Norvud u Johanezburgu, Kai Makubele, potvrdio je da je otvoren slučaj seksualnog nasilja posle incidenta u hotelu 'Protea Vonderers'.

On je potvrdio da je osumnjičeni sportska ličnost, ali nije otkrio njegovo ime", preneo je ,"Sandej vorld". Kako se dalje navodi, incident se dogodio u toaletu dan pre Dana žena. Prema policijskim dokumentima, u koje je 'Sandej vorld' imao uvid, 51-godišnja radnica je čistila toalet oko 6 ujutru i tada je trener na- vodno tražio da ima seks sa njom.

Milutin Sredojević

Printskrin: Youtube/Revved Up Uganda

Pokušavao je da skine pantalone, ali je ona zavrištala, otvorila vrata i istrčala napolje", preneo je taj list, uz reči neimenovanog visokog funkcionera u policiji pokraji- Gauteng da će ,,slučaj biti predat detektivima specijalizovanim za seksualne prekršaje i nasilje u porodici" Sredojević je odbio optužbe, rekavši da su glasine ksualnom napadu netačne i u izjavi za Bi-Bi-Si najavio:

Tužiću sve učestvovali u tih navoda. ne O sens objavljivanju napuštanje Kao razlog Južne Afrike, 49-godišnji trener je naveo privatni razlog.

- Moja majka je bila bolesna i morao sam da odem da je vidim, a navodi koji tom pojavili su neprihvatljivi. To su lažne tvrdnje poručio je Mićo.

VIDEO: Ovo je odbrana od fizičkog napda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 📦

    20. avgust 2019 | 11:49

    Pored toliko prostitutki koje su diskretne on se junačina loži na čištačice, u fazonu njih niko i ne primećuje daj da joj učinim uslugu još ne mora ni da platim već bi ona meni trebalo da plati jer znate li vi ko sam ja

  • W

    20. avgust 2019 | 11:35

    Zagoreo:)

  • Oks

    20. avgust 2019 | 12:33

    Čovek hteo da se presvučen, ona pomislila silovanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA