≫ 

Riberi u Italiji: Sjajnog Francuza gledaćemo još minimum dve sezone

Veliko pojačanje za ekipu sa Artemio Frankija

  • 0

Nakon 12 sezona Frank Riberi je napustio Bajern Minhen. Kao naredne destinacije spominjale su se Amrika, Kina, Rusija, ostanak u Nemačkoj, ali najbliži potpisu bili su kuvajtski Al Naser,a iz prikrajka je vrebala i Fiorentina. Upravo su ljubičati sad izašli na pol-poziciju i vrlo su blizu realizaciji transfera.

Viđen je prošle nedelje iskusni Francuz u Kuvajtu na završnim pregovorima, po kojima bi za dvogodišnji ugovor dobio 10 miliona evra. Kako su Riberijevi zastupnici sumnjali da klub može da ispoštuje ugovornu obavezu, tražili su neke garancije ili da mu odmah, unapred, isplate tu sumu. Kako do garancija nije došlo, strelac 146 golova na 556 utakmica u dosadašnjoj karijeri, vratio se kući nezavršenog posla.

FK Bajern, Real Madrid

Foto: AP/Tanjug

Sve vreme iz prikrajka je vrebala Fiorentina i dočekala je svojih pet minuta koje je, kako prenose italijanski mediji, brzo i uspešno iskoristila.

Navodno su se ljudi iz kluba sa Artemio Frankija i Riberi dogovorili o dvogodišnjoj saradnji po kojoj će nekadašnji reprezentativac Francuske inkasirati 4 miliona evra godišnje čisto, plus ga očekuju bonusi. Ti bonusi bi mogli da dođu da cifre od 5 miliona koliko mu je nudio AL Naser.

Da je stvar ozbiljna tvrdi i njegov poslednji Tvit gde kaže da je spreman za nove izazove.

Haštag fr7 predstavlja njegove inicjale a možda krije i ime novog kluba.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA