Dočekao sam ga kao "ubicu", a bio je raspad! Nevil tvrdi da Junajted mora da otera Sančeza

Nevil neumoljivo o napadaču Junajteda

  • 2

Bivši kapiten Mančester junajteda Geri Nevil jedan je od onih koji su srećni zbog odlaska Aleksisa Sančeza sa Old Traforda.

Nevil je bio vrlo oštar prema Čileančevom mandatu na Teatru snova, koji je potrajao samo godinu i po dana i koštao je Crvene đavole mnogo novca.

- Dočekao sam ga u klubu kao ubitačnog napadača koji igra između linija i daje golove. Ali je sve bilo katastrofa. Nemam pojma šta se desilo. Mora da ima dvojica Aleksisa. Jedan koji je igrao za Arsenal i Barselonu i onda onaj koji se pojavio u Mančesteru. Moraju da ga teraju iz kluba - kategoričan je Nevil na Skaj Sportu.

Aleksisa je početkom 2018. u Junajted doveoo Žoze Murinjo jer je Čilenac otišao iz Arsenala u nedostatku takmičarskih ambicija kluba koji se nije objektivno borio za titulu u Premijer ligi, a nije igrao ni Ligu šampiona.

- Romelu Lukaku nije želeo da bude tamo. To je fazni prelaz u klubu. Ima četiri ili pet igrača koji neće da igraju za Junajted i nekoliko treba da ode sada, nekoliko sledeće sezone - rekao je Nevil.

Sančez je u Junajtedu primao skoro 550 hiljada evra nedeljno, a dao je svega pet golova na 45 utakmica od januara prošle godine. Sada ide u Inter na pozajmicu vrednu 15 miliona sa mogućnošću otkupa.

VIDEO - Asano se predstavio saigračima, oni ga "kaznili" za kiks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA