≫ 

Loše vesti iz Niona: Partizanova žalba na suspenziju stadiona odbijena...

I dalje se čeka zvanična potvrda, potpredsednik kluba Vuletić "tvitnuo" da stvari trenutno ne idu u dobrom smeru po crno-bele

  • 59
STADION JNA

Foto: MN Press

Partizan će, kako stvari stoje, prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Moldea igrati bez prisustva navijača, po slovu suspenzije UEFA zbog nesportskog ponašanja navijača, a iako odluka o užalbi Partizana nije ozvaničena, iz Niona su stigle prve informacija vezane za ovaj slučaj.

I nisu povoljne po crno-bele.

Naime, potpredsednik kluba Vladimir Vuletić obavestio je navijače Partizana da je inspektor UEFA koji radi na slučaju odbio zahtev koji je stigao iz Humske, da se kazna ublaži ili poništi.

- Inspektor UEFA, A.G.Alacaraz, pred današnju odluku o zahtevu FKP za privremenom suspenzijom odluke o kazni do okončanja žalbenog postupka, zahteva da se zahtev FKP odbije. Stay tuned - napisao je Vuletić.

Ostaje, ipak, tračak nade u povoljan epilog zasedanja disciplinaca UEFA po srpski klub, što će biti poznato u toku dana.

Partizan i Molde u četvrtak od 21 sat igraju prvi meč doigravanja za Ligu Evrope.

 

VIDEO: Savo Milošević izazvao aplauze Turaka na konferenciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Kojot

    20. avgust 2019 | 15:53

    Iako sam Delija ovo je sramota sta sve rade ustase pa evo i Danci protiv nas u kopenhagenu baklje i niiiistaaaa Uefa Mafia Kosovo he Srbija u inat u ligu evrope a mi u Ligu Sampiona kad nas nece ajmo Srbi namerno!!!

  • SrbskiBek

    20. avgust 2019 | 15:41

    Pa i ovako je prazan !!

  • Papilon

    20. avgust 2019 | 16:32

    Ne mogu reci da mi je zao, kada je krenula ona izmisljena prica oko utakmice sa PSZ-om, mali "grobarcici" su nam pozeleli da nas izbace iz evrope bar na 10 godina, tako da.....ova kazna je blaga za njih. Drugi slucaj je kada se potpredsednik njihovog kluba Vuletic javno radovao i likovao na Tviteru kada je dosudjen nepostojeci penal za Kopenhagen, govoreci da neko to od gore vidi sve, pa izgleda da je stvarno tako, neko zaista od gore vidi sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA