≫ 

Superliga rekorder odloženih utakmica: I Partizan "pomerio" meč 6. kola zbog Evrope

U ime prosperiteta srpskog fudbala...

  • 17
FK Partizan, FK Malatija Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Posle Zvezde, i Partizan je pisao molbu na adresu Superlige da mu se odloži meč 6. prvenstvenog kola - i ona mu je uvažena. 

Vicešampion Srbije je trebalo da odigra meč sa Surduličanima između dvomeča sa Moldeom, u Humskoj su sve snage upregnute na "mečeve sezone", otud i inicijativa da se još jedan superligaški meč odloži za neko drugo vreme.

Podsetimo da je Partizan već odložio meč 2. kola sa Javorom, takođe zbog evropskog izazova, što je tad bio velški Konahs Ki.

- FK Partizan zvanično potvrđuje da će utakmica 6. kola Linglon Tire SLS FK Partizan - FK Radnik Surdulica biti odložena. Novi termin odigravanja utakmice biće naknadno određen - stiglo je obaveštenje iz Humske.

I Zvezda na svom kontu već ima dve odložene utakmice, protiv Voždovca i Čukaričkog, koje će igrati u slobodnim terminima jesenjeg dela sezone.

S obzirom na već ustaljenu naviku "večitih" da odlažu utakmice kako im se "ćefne", neće uopšte biti iznenađenje ako bude još odlaganja, sve "zarad interesa srpskog fudbala". Ostaje pitanje kako će Superliga sada organizovati takmičenje i odigravanje čak pet utakmica koliko ih je do sada "pomereno" od starta sezone.

Odložene utakmice (za sada)

2. kolo: Partizan - Javor, Rad - Čukarički

3. kolo: Voždovac - Crvena zvezda

6. kolo: Crvena zvezda - Čukarički, Partizan - Radnik

VIDEO: Savo Milošević: Treba li da se pravdam što smo prošli dalje?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    20. avgust 2019 | 16:48

    Ni jednom timu ne treba odloziti utakmicu. Sta je bre ovo, jel su to profesionalni igraci ili sta? Oa i da izgube i Zvezda i Partizan u Linglong, manite ih da igraju sta odlazete te utaknice non-stoo

  • Djile

    20. avgust 2019 | 16:35

    Smesno, niko ne odlaze samo mi. Pa kroz jake utakmice se podize forma, vise trci. Od cega da odmorite i odlazete.

  • goran...

    20. avgust 2019 | 16:31

    koliko su ova odlaganja mizerna i jadna pa to je strasno,to nema nigdje u evropi,zasto to radimo,pa prvenstvo je skoro i pocelo,nemoguce da se nema snage za 2 utakmice sedmicno...hocemo li sad ako bog da da se plasiramo u grupnu fazu svaku utakmicu odlagati u prvenstvu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA