≫ 

Milojević držao lekciju Švajcarcima zbog Delija: Srbi nisu najgori, zašto to potencirate? (VIDEO)

Domaćini se pribojavaju eventualnih izgreda pristalica beogradskog kluba

  • 21

Fudbaleri Crvene zvezde u Bernu čekaju čas istine, nalaze se na korak od još jednog velikog rezultata, za koji će im biti veoma važno da u sredu odigraju kvalitetno, muški, koncentrisano i efikasno, protiv prvaka Švajcarske Jang Bojsa u borbi za Ligu šampiona.

Trener Beograđana Vladan Milojević bio je pred novinarima pred zvaničan trening, a jedno od pitanja koje mu je postavljeno ticalo se i eventualnih navijačkih ispada gostujućih pristalica.

Konkretno, švajcarski novinar postavio je pitanje treneru Zvezde "da li će Zvezda uticati na navijače da ne prave incidente na utakmici", a evo i šta mu je Milojević odgovorio:

Evo  vašem dragom kolegi ću da odgovorim na jedan način. Ne znam zašto se to potencira. Ne znam koliko je vaš dragi kolega upoznat sa Crvenom zvezdom prošle godine i kada smo imali najbolje navijanje i da smo osvojilim neki bi rekli, prvo mesto u Ligi šampiona. Ne znam stvarno iz kog razloga se potencira. Mislim da naši navijači, mnogo su odani, mnogo vole klub i do sada, kao što ste videli, nije bilo nikakvih incidenata.

 
 
 
View this post on Instagram
Dobili smo fotografiju od jednog čitaoca - ovako izgleda izlaz iz Bazela pred meč Jang Bojs - Crvena zvezda!A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport) on

Nastavio je u istom tonu Zvezdin trener, spušta tenzije koju veštački prave domaćini oko navijača.

- U svakom slučaju, ne verujem ni da će sutra da bude, i neka slobodno budu bezbrižni. Sa druge strane, moraju da znaju da imamo veliki broj navijača i, u svakom slučaju, mi smo pred svaku utakmicu ponosni, jer će oni sutra biti pobednici na tribinama. U to sam ubeđen, a mi ćemo dati sve od sebe da obradujemo naše navijače. Malo počinje da bude neukusno da se stalno potencira o Srbima i o našem ponašanju. Videli smo mi i druge narode i druge navijače koji su mnogo gori od nas. Ne znam iz kog razloga je sve to. Neka, da to ostavimo. Ovde sam da pričamo o sportu i fudbalu a ne o takvim stvarima - odgovorio je Milojević švajcarskom novinaru.

VIDEO: poslušajte i koja su Boaćijeva očekivanja pred sutrašnju utakmicu

Plej-of za Ligu šampiona

Utorak

APOEL - Ajaks

Kluž - Slavija

LASK - Klub Briž

Sreda

Dinamo Zagreb - Rozenborg

Olimpijakos - Krasnodar

Jang Bojs - Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr

    20. avgust 2019 | 19:29

    Gospodin kakvog srpski sport da sada video nije!

  • Boske

    20. avgust 2019 | 19:30

    Niko ne spominje navijače ajaxa, eintrachta, grke! Svi se samo za nas hvataju

  • samo iskeno

    20. avgust 2019 | 20:04

    TI DOLE NA TERENU ZVEZDIN GRB ŠTO NOSIŠ OD TEBE TRAŽIM SAMO DA KAO LAV SE BORIŠ!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA