Deki Stanković hrabri pred Jang Bojs: Zvezdo, pred tobom su padali i moćniji, možeš ti to!

Dejan Savić i Filip Filipović na fudbalskom terenu.

  • 12

Nekadašnji fudbaler i kapiten Crvene zvezde, Dejan Stanković, pružio je podršku voljenom klubu protiv Jang Bojsa.

Dejan Stanković je na svom kampu Deki5 ugostio vaterpolo asove Dejana Savića i Filipa Filipovića, usput je iskoristio priliku da najavi utakmicu crveno-belih.

- Svim srcem sam uz Crvenu zvezdu. Imam veliko poštovanje za ekipu Jang bojsa, ali pred Zvezdom su padali i mnogo moćniji timovi. Želim da verujem da crveno-beli mogu da budu bolji u dvomeču sa švajcarskim šampionom, jer bi za srpski fudbal bilo dragoceno da drugu godinu zaredom imamo predstavnika u Ligi šampiona. Treneru Milojeviću, stručnom štabu i svim igračima puna podrška i želim im mnogo sreće - rekao je Stanković, koji je obradovao mališane dovođenjem selektora i jednog od lidera vaterpolo reprezentacije.

Mališani su imali priliku da mnogo toga čuju i nauče od selektora i kapitena vaterpolo reprezentacije koja je poslednjih nekoliko godina u kontinuitetu beleželila vrhunske rezultate i radovala naciju.

Dejan Savić, Filip Filipović Foto: MN Press

- Ono što mogu sa sigurnošću da vam kažem je da na leđima nosite najbolji broj - u svom stilu prokomentarisao je Savić "peticu" koju je nosio na kapici tokom svoje bogate igračke karijere.

Zanimljivo je da se među polaznicima kampa našao i sin Filipa Filipovića, Vuk. Bio je najmlađi na terenu, ali to ga nije omela da se sjajno zabavi:

- Na pravom ste mestu, jer boljeg učitelja od Dejana Stankovića ćete teško pronaći. Privilegovani ste učešćem na ovom kampu, jer verujte mi na reč, organizacija je na izuzetnom nivou. Volite fudbal, bavite se sportom, ali nipošto nemojte da zanemarite školu i obrazovanje, jer će vam to mnogo značiti u životu - poručio je Filip Filipović.

Dejan Stanković izrazio je veliku zahvalnost svojim velikim prijateljima Savuću i Filipoviću na poseti i potom dodao:

- Znam koliko sve ovo znači ovoj deci i zaista me raduje kad vidim njihovo ogromno uzbuđenje što su u prilici da se druže sa takvim sportskim veličinama. Želja nam je da mališanima približimo i predstavimo vrhunske sportiste, velike ljude kao što su Deki i Fića, da im oni budu uzori, njihova dostignuća motivacija, jer sam uveren da sve to može i te kako pozitivno da utiče na sve njih - rekao je Dejan Stanković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA