≫ 

Norvežani nude malu platu Ožegoviću, Rozenborg na čekanju!

Napadaču Partizana ponuđena gotovo ista primanja kao i u Srbiji, što je za sada stopiralo transfer, iako su se klubovi dogovorili

  • 16

Transfer napadača Partizana Ognjena Ožegovića u Rozenborg delovao je u jednom momentu kao izvestan posao, ali se situacija zakomplikovala kada je norveški klub trebalo da stavi tačku dogovorom sa samim fudbalerom.

Otuda je u ovom momentu igrač mnogo bliže ostanku u Humskoj, nego li selidbi u Norvešku. Preciznije rečeno: Partizan i Rozenborg više nemaju nikakvih prepreka u vezi sa potencijalnim transferom napadača, ali ukoliko u narednim danima norveški klub ne poveća lična primanja samom Ožegoviću, mnogo je veća verovatnoća da igrač ostane među crno-belima nego da promeni sredinu.

Zašto? Prosto je, Rozenborg Ožegoviću nudi oko 150.000 evra na godišnjem nivou, što je zarada gotovo identična onoj koju ima i u Partizanu. S tom razlikom što se u Srbiji sa tim novcem živi sasvim bezbrižno, dok je u Norveškoj standard života mnogo, mnogo viši i pomenuta suma ne predstavlja ništa sem solidne plate, a Ožegović želi da "izboksuje između 250.000 i 300.000 evra.

Otuda je Ožegović odbio prvu ponudu, stavio Rozenborg “na čekanje” i prebacio lopticu u dvorište norveškog kluba, koji je sada na potezu. Naoružan je strpljenjem, jer Partizanu, po povratku sa pozajmice iz Rusije, redovno dobija minutažu i ima sasvim dobar golgeterski učinak (osam mečeva, tri gola, četiri asistencije).

Tome u prilog i činjenica da će napadač večeras konkurisati za sastav u duelu crno-belih sa Moldeom (na klupi), a sve može da se promeni ukoliko Norvežani “podebljaju” cifru do kraja letnje pijace.

VIDEO - Milošević pred Molde: Sudbina Partizana je u pitanju, ovaj tim može mnogo

Molde je protiv Arisa pokazao da mnogo bolje igra kod kuće, i zato bi Partizan večeras (21.00) trebalo da napravi kapital pred revanš u Norveškoj. Kvota na crno-bele je 1,80, na iks 3,50, a na dvojku 4,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Molde

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    22. avgust 2019 | 12:08

    12000 eura mesecno mala plata? I sa tim novcem u Srbiji moze solidno da zivi?? Da li sam ja lud pa to je 60 prosečnih plata ladno moze da kupi jedno prosečno selo u Srbiji za godišnju platu. A u norveskoj bi bio u rangu sa doktorskim platama i opet malo

  • Zoran

    22. avgust 2019 | 15:26

    U Srbiji je 150000€ kao u Norveskoj 600000€.

  • VAr

    22. avgust 2019 | 16:27

    Treba da ostane u Partizanu. Tu se ne zna ko je luđi, uprava ili trener. Ne znam zašto su ga uopšte i pustili za ovu siću ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA