≫ 

Lukin Palas srušio Mančester junajted u 93. minutu, Milivojević u klinču sa Pogbom! (VIDEO)

Buran dan u Engleskoj, Palas je pobedio Junajted sa 2:1 golom u 93. minutu!

  • 6
Luka Milivojević, Pol Pogba Foto: Tanjug/AP

Posle pobede Čelsija nad Noričem, odigrano je još dosta atraktivnih mečeva u Premijer ligi!

Mančester junajted dočekao je nepredvidivi Kristal Palas, koji je pokazao da ume da bude velika nagazna mina za favorite. Nije se razigrao Solskjerov tim kao protiv Čelsija nedavno kada je bilo 4:0, naprotiv, jeftinim kiksom u skoku dozvolio je Ajuu da postigne lagan pogodak iz kontre u 32. minutu, posle čega je usledio pakao za Đavole.

Mnogo su znoja prolili igrači Junajteda kako bi došli do izjednačenja, a nervoza je kulminirala u 69. minutu, kada je Luka Milivojević skrivio penal.

Naš reprezentativac je već imao žuti karton i može se reći da se izvukao u ovoj situaciji jer mu nije pokazan put u svlačionicu, a Markus Rašford nije se proslavio sa bele tačke.

Uzdrmao je stativu i dodatno unervozio Đavole, kojima je vreme neumitno teklo. Tokom meča, Milivojević se čak i sukobio sa Polom Pogbom, nije se štedeo u duelima sa kultnim engleskim klubom, koji je ipak uspeo da obraduje navijače barem izjednačenjem.

Džejms je u 89. minutu sa leve strane odlično prebacio loptu na desnu noge i poslao elegantno u rašlje, pa je usledio još žešći udar da se napravi preokret u pet minuta nadoknade.

A onda, kontraofanziva! Palas je izveo kontru u kojoj je lopta došla do Van Anholta, koji je zakucao sa leve strane u mrežu za pobedu gostujuće ekipe!

subota:

Norič – Čelsi 2:3 (2:2)

(Kantvel 6, Puki 30 -- Abraham 3, 68; Maunt 17)

Šefild junajted – Lester 1:2 (0:1)

(Mekburni 62 -- Vardi 38, Barns 70)

Brajton – Sautempton 0:2 (0:0)

(Đenepe 50, Redmond 92)

Votford – Vest Hem 1:3 (1:1)

(Grej 17 -- Nobl 3, Ale 64, 73)

Mančester junajted – Kristal Palas 1:2 (0:1)

(Džejms 89 -- Aju 32, van Anholt 93)

18.30 Liverpul – Arsenal

nedelja:

15.00 Bornmut – Mančester siti

17.30 Vulverhempton – Barnli

17.30 Totenhem – Njukasl

petak:

Aston Vila – Everton 2:0 (1:0)

Vesli 21, El-Gazi 95

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    24. avgust 2019 | 19:56

    Ovo je moj poslednji komentar o Mančesteru dok budu igrali u ovakvom sastavu. Da li je moguće da odbrana koja vredi 200+ miliona primi 2 gola,i to kakva,kući od K.Palasa. O nezainteresovanost Pogbi više ne treba trošiti reči,u prošlom kolu promašuje penal,sad gubi loptu u 90+ i otvara kontru protivniku za pobedu. Posle 4:0 u prvom kolu protiv Čelzija videlo de iz aviona da je rezultat potpuno nerealan. Pomoslih da je u prošlom kolu Solskjer uvideo grešku i da će malo promešati karte,al on ide iz greške u grešku. U sledećem kolu Young na tribine,Pogba na klupu(uvesti ga u 85 ne bi li mu doprlo do mozga za koji klub igra),Romera na gol umesto De Hee. Matić sedi na klupi,jedini pravi zadnji vezni u timu,i vi se nečemu nadate sa veznim redom Poul Pogba-Scott McTominay. To ste i dobili skota Pogbu,koji je u mislima miljama od Mančestera. Sta ostade od ovakvog kluba...

  • Lakiiiii

    24. avgust 2019 | 18:28

    Nista os Junajteda i ove godine

  • Zoki

    24. avgust 2019 | 18:44

    Kako nece kad pinovo Pogba grijesi, igra bez interesa i volje jer zeli u Real, sramota jer je Manu ipak klub sa renomeom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA