MItrović opet strelac, bivši šampion Evrope ipak prejak za Fulam! (VIDEO)

Mitar nastavlja svoju seriju iz prve četiri utakmice ove sezone

  • 3

Fudbaleri Fulama poraženi su u meču petog kola engleskog Čempionšipa od Notingem Foresta 1:2, a u strelce se još jednom upisao naš reprezentativac Aleksandar Mitrović.

Nekadašnji šampion Evrope je pitanje pobednika rešio u prvih sat vremena igre kada je strelac bio Luis Graban, pa je Mitrogol u finišu meča uspeo samo da ublaži poraz svoje ekipe.

Srbin je dobro postavio nogu kada je Abubakar Kamara prošao levo i centrirao u 84. minutu meča.

Graban je doneo Forestu rano vođstvo već u četvrtom minutu na asistenciju Džeka Robinsona.

Centaršutu Robinsona se levog krila prethodila je prelepa razmena brzih kratkih pasova kojima su igrači u crvenim dresovima osvajali teren, pa na kraju Grabanu realizacija sa pet metara nije bila teška.

Isti igrač je u 60. minutu uspeo da oduzme loptu igračima Fulama posle greške odbrane, predribla dvojicu igrača i onda od stative pogodi mrežu i drugi put, što će se ispostaviti dovoljnim za pobedu.

Fulam je posle pet kola na petom mestu sa devet bodova, dok je Notingem na devetom sa bodom manje. Čelo Čempionšipa drži Lids junajted sa 13 bodova.

VIDEO - Mitrović ili Jović? Krstajića nasmejalo pitanje o tome ko počinje meč sa Ukrajinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA