Opšta tuča u Prvoj ligi Srbije: Sudija dao 4 crvena posle haosa na centru terena (FOTO)

A sve zbog gola u finišu prvog poluvremena...

  • 7
FK Metalac Printskrin: Youtube/Prva liga Srbije

Meč između Metalca i OFK Bačke u okviru Prve lige Srbije ostaće upamćen po tuči koja se dogodila krajem prvog poluvremena u Gornjem Milanovcu!

Naime, incident se dogodio u 45. minutu kada je igrač domaćeg tima Grbović dao gol za 1:0, a onda i napadnut od strane gostuju zbog navodnog nepoštovanja fer-pleja.

Sportski žurnal navodi da je jedan igrač Bačke pao na centru, ali da je igra nastavljena. Međutim, gosti su stali i čekali sudijski zvižduk kog nije bilo, a Grbović se ustremio ka golu i pogodio. Svi igrači Bačke su skočili na njega i prekid zbog tuče je trajao osam minuta.

Zvaničan sajt Metalca je u svom izveštaju objasnio šta se dešavalo na terenu, odnosno njihovo viđenje tuče:

FK Javor - FK Partizan, fudbalska lopta, kup srbije Foto: Marko Todorović

- U 45. minutu tekao je napad Bačke, jedan od igrača pao je na zemlju tražeći slobodan udarac, sudija nije prekinuo igru, usledila je dubinska lopta pred gol Bačke, štoper gostiju je propustio loptu očekujući od sudije prekid igre, ali ga nije bilo.

Grbović to koristi uzima loptu, izlazi 1 na 1 pred golmana i postiže pogodak za vođstvo Metalca od 1:0. Nakon pogotka, nekoliko igrača Bačke kreće u jurnjavu za Grbovićem, nakon čega dolazi do sukoba i opšteg meteža na terenu.

- Sudija je podelio po dva crvena kartona na obe strane i žuti karton za goste. Iz ekipe Metalca isključeni su Ješić i pomoćni trener Stanković, dok su u ekipi gostiju isključeni Milovanović i Obrenović, tako da je Metalac utakmicu nastavio sa igračem više.

Metalac je, na kraju, pobedio rezultatom 2:0, a fotografije incidenta možete POGLEDATI OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA