≫ 

Milojević pred Jang Bojs: Kada sve krene, nije bitno da li je mojim igračima prvi meč ili ne!

Strateg crveno-belih izneo je svoje utiske pred revanš sa Švajcarcima

  • 11

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju za medije pred revanš meč plej-ofa Lige šampiona protiv Jang Bojsa!

Crveno-beli u utorak veče od 21 čas dočekuju šampiona Švajcarske (RTS 1, Arena Sport 1) odakle ''donose'' 2:2 iz prvog meča.

- O važnost utakmice ne bi trebalo da se priča. Sve je već poznato. Igramo protiv ozbiljnog rivala, imamo veliki respekt prema JB, oni to zaslužuju po svim parametrima. U Švajcarskoj smo odigrali tek prvo poluvreme, sada je vreme da se drugo igra kod nas. Drago mi je da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta. Mi ćemo se truditi, spremali smo se za ovu utakmicu kao za sve ostale. Pritisak postoji, ali mi smo sportisti i na ovom nivou morate da nosite taj pritisak. O igrača ću tražititi da odigramo kako mi znamo i da bude praznik srpskog fudbala. Da bude lep ambijent i da uživamo - počeo je Milojević konferenciju koji se još jednom osvrnuo na pritisak i važnost meča:

- Mi to gledamo na drugačiji način, spremamo se kao za sve ostale utamice. Ne možemo da delimo utakmice po važnosti. Na mojim igračima je da se spreme dobro i da budu koncentrisani. Oni su sportisti i moraju da se nose sa pritiskom.

Vladan Milojević Foto: Nikola Tomić

Jedno od pitanja za Milojevića bilo je to da li ekipi znači što im je odložen meč za vikend, kao i koliko timu znači to što su već igrali ovako bitne mečeve prethopdne dve godine.

- Hvala FSS što su nam izašli u sustet i odložili meč. Imali smo povređene igrače i nismo morali da ih izlažemo dodatnim rizicima - rekao je Milojević i dodao:

- Svaku evropsku utakmicu koju odigrate, vi stičete novo samopouzdanje. Sautra vam neće biti bitno da li vam je prva utakmica ili ne, svaka utakmica je za sebe. Nadam se da nećemo imati nikakvih problema.

Jang Bojs je u Beograd krenuo u najjačem sastavu i mnogi očekuju da će u startih 11 Švajcaraca biti i robusni napadač Oro.

FK Jang Bojs FK Crvena zvezda Foto: Telegraf.rs

Očekivati je da će doći u najjačem sastavu. Da li će igrati u najjačem, to ne mogu da znam. Jang Bojs ima dosta fenomenalnih igrača, ali ja samo o svojoj ekipi razmišljam. Kako ćemo mi da izgledamo na terenu. Što se tiče Oroa, videćemo da li će igrati od početka. Ja na to ne mogu da utičem.

Ono što je činjenica jeste i to da će podloga biti različita, jer se u Švajcarskoj igralo na veštačkoj travi.

- Promena podloge možda bude uticala na utakmicu, možda i ne. Podloga u Švajcarskoj je bila mnogo brža, ali mislim da to nema neke predosti i mana. Nema sumnje da će to biti različita utakmica neko u Švajcarskoj - jasan je Milojević.

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    26. avgust 2019 | 15:51

    Idemoo zvezdooo ka eliti mi smo gigaaant...

  • Realno

    26. avgust 2019 | 15:45

    Sve sem pobede i prolaska u ligu sampiona je katastrofa,kakva liga uefa....ZVEZDA RAZBIJA 3 : 0 ove bojsice

  • MaaNee

    26. avgust 2019 | 14:51

    Bolji jesu ali kao tim možda i ne. Podloga jeste bitna i travu ne kosti tj Max usporiti igru. Šteta što nema Gajica po desnom boku pa bar malo je brži od Gobelje, tu baš duva. Srecno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA